USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.05
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку затримали водія, який зник з місця ДТП

26 Квітня 2016 11:45
Затримали водія, який збив у Луцьку дівчину та втік з місця ДТП. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

Близько 10 години на вулиці Володимирській трапилось ДТП – водій «Шевроле» зачепив дівчину, що переходила дорогу на пішохідному переході. Чоловік зник з місця пригоди, але жінка не розгубилась і повідомила про випадок правоохоронців.

По орієнтуванню водія швидко затримали на вулиці Рівненській.

Як пояснив правопорушник, він справді трішки штовхнув дівчину краєм машини, але зрозумів, що з нею було все гаразд, тож поїхав далі. Тим більше, сам він лікар, тому не побачив потреби надавати допомогу.
23-річна дівчина, своє чергою, розповіла, що водій словесно образив її після того, як зачепив машиною. Крім того, у неї болить рука, тож патрульні викликали їй швидку допомогу.

На місце пригоди прибула і слідчо-оперативна група, яка й встановить вину водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коля Показати IP 26 Квітня 2016 11:55
Сволота їздить по дорогах. Сьогодні переходив дорогу і ще девушка і мужчина, то нормальні зупинились а придурок обігнав і теж міг нас зачепити. На все музика в козла курить і не бачить людей перед собою, де та поліція що нічого з такими не ролять???!!!
111 Показати IP 26 Квітня 2016 13:14
А що робиться біля шкіл на пішохідних переходах,їдуть мало не на дітей і ще й не довольне,що вони тут ходять!!!!!
лучанка Показати IP 26 Квітня 2016 16:14
Ми стали люди звірами.Вседозволеність, безкарність, безбожність, лють і ненависть, жадність та корупція з ніг до голови поглинає нас в болото, з якого виходу невидно.Господи,що твориться,зупини людей,бо вже несила терпіти наругу над нами цих олігархів і бандюків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus