USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянка - найкраща спортсменка вересня в Україні

30 Вересня 2014 10:56
Згідно з рішенням Національного олімпійського комітету найкращою спортсменкою України в першому осінньому місяці визнали чемпіонку світу з вільної боротьби Юлію Ткач, добре відому борцівському світу під своїм дівочим прізвищем – Остапчук. Наставника спортсменки Андрія Пістуна назвали найкращим тренером вересня. Про це повідомили у прес-службі Національного олімпійського комітету України.

На чемпіонаті світу зі спортивної боротьби, що відбувся в Ташкенті, у ваговій категорії до 63 кілограмів наша спортсменка принесла рідній країні медаль найвищого ґатунку. Так, Юлія Ткач стала чемпіонкою світу з вільної боротьби. Це найвище досягнення у вересні серед усіх українських спортсменів в олімпійських номерах програми.

Відзначимо, Юлія Ткач тільки навесні повернулася з декретної відпустки та окрім світового «золота»

встигла раніше здобути й бронзову медаль чемпіонату Європи, який у квітні проходив в місті Вантаа (Фінляндія).

Додамо, для новоспеченої чемпіонки світу це перше високе визнання Національного олімпійського комітету.

ЧИТАТИ ЩЕ: У СВІТІ НАС БОЯТЬСЯ, - СПОРТСМЕНКА З ВОЛИНІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus