USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни схилили голови за загиблими у Маріуполі

26 Січня 2015 09:51
Перші керівники області схилили голови на початку оперативної наради, аби віддати шану вбитим терористами українцям на сході України.

Під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації сьогодні, 26-го січня, Володимир Гунчик звернувся до присутніх і попросив хвилиною мовчання пом'янути вбитих.

«Після трагедії в Маріуполі,в суботу-неділю бойові дії продовжувалися. Так, главою Уряду прийнято ряд важливих рішень, збирається Рада Європи, відбулося засідання Радбезу ООН, під час якого росіяни заблокували питання щодо України. Тому зараз нам час консолідуватися», - наголосив губернатор.

Нагадаємо, що в результаті обстрілу бойовиками Маріуполя загинули мирні мешканці, а 25 січня було оголошено - Днем жалоби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
авас Показати IP 26 Січня 2015 11:30
коментар було видалено
оля до авас Показати IP 26 Січня 2015 11:47
Да вони бистрі брехуни.Тільки все менше людей їм вірять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus