USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські спортсмени розпочали тренування в Киргизії

5 Лютого 2016 07:00
Спортсмени Іван Банзерук разом із Надією Боровською та їхніми тренерами Миколою Калиткою і Володимиром Яловиком відправились на збори національної збірної зі спортивної ходьби, які відбуваються у місті Чолпон-Ата, що в Киргизії. Волиняни працюватимуть тут до 15 лютого.

Про це йдеться на сторінці Федерації легкої атлетики Волинської області у Фейсбуці.

Як повідомлялось раніше, на збір національної команди України зі спортивної ходьби відібрали чотирьох представників Волині: ходунів Надію Боровську та Івана Банзерука, а також їх тренерів - Миколу Калитку і Володимира Яловика.

Збір відбувається у Киргизії, в місті Чолпон-Ата. Тут волиняни у складі української делегації тренуватимуться в умовах середньогір’я до 15 лютого. Попереду в наших «зірок» підготовка до чемпіонату України, який відбудеться на початку березня в Івано-Франківську, та командного чемпіонату світу у Портленді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фанати спорту Показати IP 5 Лютого 2016 09:07
Іване, так тримати! Вперед до перемог. Загартовуйся, бо є хороші новини http://uaf.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=11645%3Auriad-vdvichi-zbilshyv-premialni-sportsmenam-za-nahorody-chempionativ-svitu-ta-yevropy&catid=40%3Auanews

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus