USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Техніку волинських військових відремонтують: кошти є

30 Березня 2015 15:27
Військові частини передадуть свою техніку на ремонт. Кошти на ці роботи закладені в обласному бюджеті.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 30-го березня.

«За підписом Генштабу нам мають надати техніку, яка підлягає відновленню й знаходиться у військових частинах. Треба витягувати у них цю техніку, відремонтувати й повертати назад. На це у нас закладено в обласному бюджеті 3,6 мільйона гривень», - розповів Гунчик.

Чиновник наголосив, що до ремонтних робіт потрібно підходити уважно, аби не було так, що техніку відремонтували, а її потім розберуть як непридатну.

Тимчасово виконувач обов’язків обласного військового комісара Роман Кулик зауважив, що впродовж четвертої хвилі мобілізації з Волині мобілізують 63 одиниці техніки. На сьогодні вже 31 машину передали в українське військо.

Зауважимо, щодо мобілізаційного плану стосовно солдат, то він виконаний на 80%, у розшуку перебувають 6 679 військовозобов’язаних осіб, а працівники ДАІ допомагають розшукати «ухилянтів».

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волонтери «ставлять на ноги» БТРи для бійців. А торік був прикрий випадок, коли військову техніку із Волині повернули із зони АТО через несправність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus