USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.35
  • PLN 10.00 10.20
Анатолій Бубенщиков: Звернення УНП

Українська Народна Партія звернулася до Президента України Віктора ЮЩЕНКА та прем’єр-міністра Юлії ТИМОШЕНКО з наполяганням “доручити відповідним правоохоронним структурам розслідувати цинічний злочин “чорного вівторка” і назвати публічно імена злочинців”. У Зверненні до Президента та прем’єра УНП також висловлює переконання, що “після цього логічним завершенням цієї чорної сторінки нашої історії мусить бути перепоховання праху Патріарха ВОЛОДИМИРА у належному йому місці на території храму святої Софії”.
Нагадуючи про винятковість подій того дня, у Зверненні УНП зазначено: “У день похорону Патріарха ВОЛОДИМИРА на учасників похоронної процесії двічі нападали спецзагони міліції. Удари гумових кийків сипалися не лише на голови й плечі учасників процесії, а навіть на домовину Патріарха. В обличчя тих, хто ніс труну, пирскали сльозогінним газом.
Перед замкнутими воротами храму святої Софії Київської процесія змушена була зупинитися: хтось невідомий із печерських чи кремлівських пагорбів, зневаживши загальноприйняту у християнському світі традицію, скомандував не допустити поховання найвищої духовної особи на території храму.
Сідало сонце, і тому не лишалося нічого іншого, як копати могилу просто перед ворітьми храму. І в цю скорбну мить розчинилися ворота й кілька десятків людей у одязі спецназу з гумовими кийками та уламками від стільців у руках кинулися трощити по головах усіх підряд. Було чути команду: “Бить всех! Калечить!” І вони били всіх – старих і малих, жінок і священиків, народних депутатів.
Людей били держаками від поламаних національних прапорів. Асфальт покрився кров’ю. Тих, хто вже лежав і не ворушився, тягнули за ноги на територію храму. Молодий хлопчина з жаху поліз рятуватися на коня Богдана Хмельницького. Його дістали й там і, знепритомнілого від ударів, потягнули по асфальту до воріт”.
“Минуло тринадцять років відтоді, як у столиці України стався досі непокараний злочин, нечуваний у новітній європейській історії, – побиття мирної похоронної процесії. Змінювалися Президенти, прем’єри, народні депутати. А ганебний злочин досі лишається нерозслідуваним і злочинці – непокараними”, - йдеться у Зверненні Української Народної Партії до Президента ЮЩЕНКА та Прем’єр-міністра ТИМОШЕНКО.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Українська Народна Партія розцінює бомбардування російською авіацією населених пунктів і життєво важливої інфраструктури Грузії та введення на її територію російських…
Події, що відбулися у Верховній Раді України 2 вересня 2008 року, Українська Народна Партія розцінює як широкомасштабну підготовку до антиконституційного…
  Нещодавно Луцька міська організація Всеукраїнського об’єднання “Свобода” розповсюдила серед ЗМІ заяви у яких “обурена намаганнями деяких депутатів Луцької міської…
Коментарів: 31
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 09:38
о, вже й графіки понамальовував, клоун та й годі
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 09:53
Ну, начинайте изгаляться, ироды
Vlad Показати IP 31 Березня 2009 10:53
Є у нас один Космос в Києві. Тепер є і в Луцьку. Космічна стаття на космічну тему. Суто стаття для спеціалістів. А так діагноз БУДЕ ЖИТИ.
Економ Показати IP 31 Березня 2009 11:08
Ваууууу...Який глибокий і головне "професійний" аналіз. Шкода не вказаний який саме:кореляційно-регресійний, порівняльний, кластерний. Певно таки простенький логічний. Авторе, відкрийте Excel і хоча б подивіться візуально чим діаграма відрізняється від графіка! Коректно вживайте термінологію, якщо це вже схоже на намагання написати науковий опус. Щодо самого рисунку. Відкрийте велику таємницю: яку функцію апроксимації використали? Та ще й не одну, а поєднання кількох. Програма Матлаб, маткат, чи від руки намалювали? Щодо ринку житла. Це ж треба, після того як з'явилась публікація про падіння цін на цьому сайті, написати: а я ж казав! Прям нострадамус. Щодо терміну "ведмежий тренд". Автор певно колись на біржі балувався (досить активно використовується поняття "спекуляція"), тільки житло у нас не є біржовим товаром (за рідким виключенням). Про різницю між поняттями "тренд" і тенденція...Втомився "розгрібати" помилки. Одним словом варто ще раз сідати за підручники.
Марсіанин Показати IP 31 Березня 2009 11:56
Хвацько взгнуздано!!!
Степанюк Показати IP 31 Березня 2009 12:26
Шановний економ. В особистому блозі, а не в науковому виданні залишаємо право звертатися до власних нотаток. На Ваш закид: «Щодо ринку житла. Це ж треба, після того як з'явилась публікація про падіння цін на цьому сайті, написати: а я ж казав! Прям нострадамус.» - можу сказати, що судите самі по собі. Слово «тренд» може бути використане до будь-яких ринків. І предметом спекуляцій може бути будь-який товар. На нашу думку, нерухомість останні роки в Україні була одним із основних спекулятивних об’єктів. Якщо втомилися після написання одного абзацу то не залишайте відкритих питань щодо понять «тренд» та «тенденції».
Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne Показати IP 31 Березня 2009 12:40
Нобелевская премия по экономике, официально Премия Шведского государственного банка по экономическим наукам памяти Альфреда Нобеля (швед. Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne) — премия, учрежденная Банком Швеции в память Альфреда Нобеля и вручаемая за достижения в экономических науках. Является самой престижной премией в области экономики. В отличие от остальных премий, вручаемых на церемонии награждения нобелевских лауреатов, данная премия не является наследием Альфреда Нобеля. Процесс выбора лауреата очередной премии включат следующие этапы: Нобелевский комитет высылает около 3000 форм установленного образца для заполнения известным ученым, которых Нобелевский фонд счел достойными для участия в выборах лауреата премии (сентябрь года, предшествующего вручению премии) Нобелевский комитет обрабатывает полученные уже заполненные формы (последний срок получения — 31 января) и отбирает кандидатов, упомянутых хотя бы несколько раз (обычно 250—350 ученых) (февраль) Нобелевский комитет предлагает специально отобранным экспертам оценить работы кандидатов на премию (март-май) Нобелевский комитет составляет сообщение Шведской королевской академии наук на основании полученных от экспертов отзывов. Сообщение подписывается всеми членами комитета (июнь-август) Нобелевский комитет подает свое сообщение в академию; сообщение обсуждается на 2 заседаниях экономической секции академии (сентябрь) Королевская Шведская академия наук выбирает лауреата большинством голосов; выбор считается окончательным и не подлежащим обсуждению; объявляется лауреат премии (октябрь) Лауреат получает премию на торжественной церемонии в Стокгольме вместе с лауреатами по другим наукам (10 декабря)
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 12:57
Економ. Людині, яка вважає, що в Україні останні роки не було спекулятивних операцій з нерухомістю навіть книги не допоможуть.
Економ Показати IP 31 Березня 2009 13:22
До Степанюка/ Судячи по тому, що зауваження стосуються тільки понять "тренд-тенденція", з усім решта ви згідні (або просто не володієте проблематикою). 1)Термін «тренд» може бути використане до будь-яких ринків" - абсолютно точно. Тільки поняття саме "тренд" вживається щодо довготривалої тенденції; тому кількамісячне цінове зниження - це ще не тренд, а саме тенденція.2)"ВЕДМЕЖИЙ" тренд - абсолютно недоречно вживати в даному контексті, оскільки це біржова термінологія. 3)"предметом спекуляцій може бути будь-який товар" - абсолютно точно; я лише константував можливе здійснення таких операцій самим автором (уважно читайте контекст, а не виривайте фрази з нього). Якщо це аналіз, то він має бути обгрунтованим, навіть якщо це блог. А так виходить одна "АЛХІМІЯ", а не аналіз. Всі решта бездарні "ляпи" (на кшалт "від'ємного експорту" і т.д.)за браком часу обгрунтую пізніше. P.S. Далі буде.
Економ Показати IP 31 Березня 2009 13:26
До Степанюка/ Судячи по тому, що зауваження стосуються тільки понять "тренд-тенденція", з усім решта ви згідні (або просто не володієте проблематикою). 1)Термін «тренд» може бути використане до будь-яких ринків" - абсолютно точно. Тільки поняття саме "тренд" вживається щодо довготривалої тенденції; тому кількамісячне цінове зниження - це ще не тренд, а саме тенденція.2)"ВЕДМЕЖИЙ" тренд - абсолютно недоречно вживати в даному контексті, оскільки це біржова термінологія. 3)"предметом спекуляцій може бути будь-який товар" - абсолютно точно; я лише константував можливе здійснення таких операцій самим автором (уважно читайте контекст, а не виривайте фрази з нього). Якщо це аналіз, то він має бути обгрунтованим, навіть якщо це блог. А так виходить одна "АЛХІМІЯ", а не аналіз. Всі решта бездарні "ляпи" (на кшалт "від'ємного експорту" і т.д.)за браком часу обгрунтую пізніше. P.S. Далі буде.
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 14:14
Шановний економ. По-перше, коли Ви щось критикуєте зробіть ласку – посилайтеся на об’єкт критики. Ви багато написали, але мало посилалися на сам текст, який критикували. Це до Вашого першого зауваження. Тепер здогадуйся, що саме Ви намагалися розкритикувати. По-друге, напевно Ви надто засиділися на Форексі. Терміни «ведмежий» чи «бичий» тренд застосовуються загалом до ринків, а не тільки до бірж зокрема. Щодо Вашого третього зауваження, то саме Ви намагаєтесь уникнути відповідальності, оскільки зі змісту Вашого першого коментаря випливає, що нерухомість не може бути об’єктом спекуляцій. В іншому випадку, якщо Ви допускаєте застосування до ринку нерухомості терміну «спекуляції», то чому не допускаєте застосування до нього терміну «ведмежий тренд»? До речі, в своєму першому зауваженні особисто Ви визнали, що термін «тренд» застосовується до ринків. НЕ ЛУКАВТЕ. Щодо Вашого зауваження про обґрунтування аналізу, то прошу Вас дати власні критичні зауваження до змісту статті, а не чіплятися до окремих її термінів, а то наша дискусія переходить в площину обговорення форми і при цьому відсутній аналіз самого змісту.
Степанюк Показати IP 31 Березня 2009 14:17
Економу. P.S. Вибачте, що щойно забув підписатися під власним записом.
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 15:05
Пацани! На багатьох торгових ті біржових майданчиках є форуми. Ви би туди якось перемістились і не морочили голову добропорядним лучанам. Чернецького знаю як благодійника і успішного підприємця. Хай би він у блозі про це писав.
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 16:54
Если мы такие умные, то почему же мы не богатые? :)))
Sid Vicious Показати IP 31 Березня 2009 19:48
2Степанюк А "закупівельна спроможність населення" - це також з особистих нотаток? Гггг... P.S. Я питання давав у минулому блозі. Ви казали, що на них відповіді у наступній частині напишуть. І де вони?
Василь Показати IP 31 Березня 2009 21:07
Для кого, це? Для чого, це? Олежик хочете довести, що він повний бовдур? Так це неодноразово доведено. Навіщо зайві підтвердження?
Економ Показати IP 31 Березня 2009 22:17
До Степанюка /Пояснюю особисто Вам(чорним по білому):"...житло у нас не є біржовим товаром". Де я писав, що нерухомість не може бути об'єктом спекуляції? Що за маячня? Не вводьте в ОМАНУ читачів форуму. Ви дійсно "плаваєте" у суті дискусії, тому і вимушені "здогадуватись". Вживання "ведмежий"-"бичий" використовується до бірж зокрема, які є склаовою частиною ринку. Тому не коректно "вузькі" терміни застосовувати для загальних випадків. (До речі, на форексі ніколи "не сидів".)Вживання "тренд" стосується ДОВГОТРИВАЛИХ (мінімум річних) тенденцій!(третій раз пояснювати не буду, відкрийте енциклопедію, якщо не володієте професійно термінологією дискусії). То хто з нас лукавить? Об'єкт критики вказаний цілком конкретно: абсолютно бездарне і неграмотне вживання економічних понять і термінів, які спотворюють зміст (а не форму) написаного. Чи вам треба обов'язково пальцем тикнути (процитувати в якому місці це написане)? Якщо автор амбіційно претендує на глибокий макроаналіз, то необхідно вказувати інструменти, методи і методологію цього аналізу! (Про види аналізу і програмні інструменти,які я вказав ви хоча б чули?) Інакше це розраховано на те, що "піпл" і так "схаває". А успішний підприємець і наукові речі - це не одне і теж саме. P.S. п. Степанюк, ви часом не безпосередній автор написаного? Автор блогу цього 100% не писав сам.
Економ Показати IP 1 Квітня 2009 00:34
"Вторая часть марнизонского балета". ПЕРЕДМОВА. Останнє питання про авторство знімаю, оскільки після ознайомлення з першою частиною відразу стало все зрозуміло. Таки писав це все п.Степанюк, навіть вказано звідки "передерли" – в успішного біржового валютного спекулянта п.Сороса. От звідки ноги ростуть у "ведмежо-бичачих трендів" і форексів. Поки не забув: у науковому світі цитування чужих думок прийнято брати у кавички, вказувати номера сторінок, рік видання і т.д. по повній програмі. Інакше це називається ПЛАГІАТ!!! Тобто банальна КРАДІЖКА чужих думок. Особисті авторські перли видно неозброєним оком.
Економ Показати IP 1 Квітня 2009 00:45
ОСНОВНА ЧАСТИНА. "Щодо експорту, то на сьогоднішній день в Україні він є від’ємний." Не експорт від'ємний (це ж треба до такого додуматись), а торгове сальдо (вивчіть цей термін, або бухгалтери ваші хай вам на пальцях покажуть, може й зрозумієте) експортно-імпортних операцій. "...державні аналітики також прийшли до висновку, що ціни на ринку нерухомості зайшли надто далеко, і якщо їх не зупинити в даний момент..." – ото дають! Держава безпосередньо не зупиняє зростання ціноутворення на ринку нерухомості, а лише опосередковано створює умови для його функціонування через законодавчу базу, оподаткування... Ви на очі бачили той "державний аналіз" ціноутворення ринку нерухомості??? Ціна регулюється в першу чергу рівнем попиту і пропозиції, собівартістю (трудова теорія вартості), граничною цінністю житла для окремих суб'єктів (теорія маржиналізму), синтезом цих положень (з "ножницями" Маршалла ознайомлені?). "...кредитна система в її міжнародному розумінні складається із елементів" – яка глибоке фундаментальне твердження! Будь-яка система, в т.ч. і кредитна, в будь-якому розумінні, а не тільки міжнародному, складається з трьох базових речей (а не 1): елементи, їхня структура, взаємозв'язки.
Економ Показати IP 1 Квітня 2009 00:51
ВИСНОВКИ. "Дружня" порада: не публікуйте продовження даного "алхімічного" (навіть назва, і та в Сороса скопійована) аналізу, не ганьбіться. Опонування обіцяю жорстке. Якщо ви очікували "блеснуть эрудицией", з розрахунку на відсутність розуміння базових макроекономічних положень в основної маси читачів даного форуму, то ви глибоко помилились п.Степанюк. P.S. Перед публікацією третьої частини (якщо наважитесь таки на продовження) обов'язково дайте інформацію на вичитку літкоректору.
Степанюк Показати IP 1 Квітня 2009 08:26
Sid Vicious. Не "у наступній частині напишуть", а "з наступних стей". Уважніше читайте відповіді. Тоді дурних питань не будете задавати, і дурних реплік не будете кидати.
Степанюк Показати IP 1 Квітня 2009 08:42
Економу. Виховані люди не дають порад коли у них про це не просять. Ви це робили неодноразово. Але враховуючи рівень Вашої фахової підготовки, і бажання принизити людей, які реально знають, розуміють та можуть зробити більше Вас ми вибачаємо Ваше зухвальство. Я прочитав Вашу "критику". Якщо я почну аналізувати всю цю маячню, що Ви написали, то мені доведеться написати ще досить багато. Що б цього уникнути я просто залишу Вас з Вашими улюбленими підручниками. P.S. Доречі хтось мудро перед Вашими "писульками" зауважив: "Если мы такие умные, то почему же мы не богатые? :)))". Хоча Вас це зауваження на справді й не стосується.
Економ Показати IP 1 Квітня 2009 11:19
"...не залишайте відкритих питань щодо понять..." - це ваша порада, якої я і дотримався (напросилися - отримали). Підручники вам подарую, оскільки вже давно їх полишив, а вам якраз пригодяться. (Вас школярі з вашою фаховістю скоро будуть критикувати). У нашій країні багатий, на жаль не обов'язково означає розумний (до речі, ви заглядали у мій карман?). У тому, що по суті не буде приведено жодних аргументів окрім узагальнення - в цьому майже сумнівів не було. "...людей, які реально знають, розуміють..." - ваше самомилування захоплює. На пам'ять: "Хвацько взгнуздано!!!"- оце якраз вас і стосується. "...ми вибачаємо Ваше зухвальство..." - "спасибо за проявленное великодушие", надіюсь на подальшу плідну розмову. З великим нетерпінням буду чекати продовження статті. Обіцяю толерантність у разі відсутності відвертих "ляпів".
Анонім Показати IP 1 Квітня 2009 12:43
"У тому, що по суті не буде приведено жодних аргументів окрім узагальнення - в цьому майже сумнівів не було." Не будьте такі самовпевнені Ви і без того написали багато дурниць. При тому, як Ви легко та зухвало критикуєте праці заможних людей Вам би слід було давно стати міліардером. Думаю, що це багато що говорить про Ваш реальний рівень підготовки, і реальну цінність Ваших підручників. Разом з тим, ми будемо чекати на Вашу критику, якщо вона справді буде конкретна, а не "віртуально-незрозумілою" - критикую, але не знаю що, і де воно знаходиться.
Степанюк Показати IP 1 Квітня 2009 12:53
Економу. P.S. Вибачте, що щойно забув підписатися під власним записом.
Економ Показати IP 1 Квітня 2009 13:21
"критикую, але не знаю що, і де воно знаходиться" - якщо для вас навіть конкретне цитування цілих фраз з вашої статті означає "не знаю де воно знаходиться", тоді читайте К.Прудкова "ежели на клетке со слоном написан буйвол - не верь глазам своим". Останній "довод королей" - ми заможні, тому пишемо що в голову взбреде. Для початку розберіться де діаграма, а де графік...
Анонім Показати IP 1 Квітня 2009 14:15
Економу респект і уважуха. Кіллєр вирішив закопати свій томагавк. А контрольний постріл буде? п.Степанюка жалко, камня на камні не залишили. Олежик, а може ти із-за амбразури виглянеш, а то радник убогенький якийсь.
Стьопа Показати IP 1 Квітня 2009 23:28
Цікаво дивитись, як два йолопи сперечаються, у кого піпі...ка довша.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2009 23:17
Як повідомили надійні джерела, Олежик повернувся з відпочинку. Чекаємо на нові дурниці.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2009 15:20
Це вже не цікаво і навіть не смішно, не мучайте жжжжжж....
Анонім Показати IP 5 Квітня 2009 16:52
Чекаємо на нові публікації. Прохаємо на біс!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus