USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86
Анатолій Вітів: Підписавши мовний закон, Янукович понесе кримінальну відповідальність за державну зраду
8 серпня 2012 року увійде в історію України як день, коли правляча в Україні колоніальна влада з ініціативи московських холуїв, які узурпували владу в країні, та їх лідер ‒ Віктор Янукович, на офіційному рівні узаконили відновлення політики русифікації та запустили процес витіснення і знищення української мови.

Підписання президентом України Віктором Януковичем антиконституційного закону Ківалова-Колесніченка «Про засади державної мовної політики», прийнятого з порушеннями усіх правових норм, стало ще одним наріжним каменем зрадницької політики правлячого режиму, тріумфом офіційної українофобської політики у державі.

Нащадки радянсько-московських окупантів, манкурти-перевертні та відверті вороги існування України як незалежної суверенної держави зробили все для того, щоб у XXI столітті відновити процес масштабної русифікації і не допустити становлення вільної української нації.

Підписання Януковичем антиукраїнського закону остаточно повертає Україну у колоніальний статус, несе реальні загрози існування та розвитку української нації. Це – прямий замах на українську мову, українську ідентичність і українську державність.

Правляча у країні колоніальна камарилья виявилася прямими нащадками ворогів України та української мови. Їх імена назавжди увійдуть у чорний список тих, хто нищив українську націю і будуть вивчатися у підручниках історії, як приклад зради і запроданства.

Немає нічого дивного у тому, що рука лідера олігархічної Партії регіонів та фактичного власника вкраденої у народу резиденції Межигір’я не здригнулася поставити свій підпис під цим ганебним і злочинним актом. Світогляд Януковича є світоглядом не українського президента, а малоросійського губернатора, який радий вислужитися перед Кремлем.

Партія регіонів та її сателіти разом з продажними «тушками» у парламенті не мають нічого спільного з Україною. Це – чужорідний ворожий елемент, наслідок багатолітньої московської окупації і деградації мислення, від якого потрібно радикально очиститися, щоб здобути справжню, а не бутафорну свободу та незалежність.

Тому український народ має винести жорсткий вирок усій правлячій колоніальній олігархічній хунті, яка системно і послідовно знищує його душу, плює на його історію, ганьбиться над пам’яттю його предків і наживається за його рахунок. Голос, відданий за п’яту колону Кремля – Партію регіонів і її явних чи прихований союзників – є голосом, відданим у домовину України.

Партія регіонів, як ініціатор наступу на українську мову, і Янукович, як виконавець волі кремлівських господарів, понесуть кримінальну відповідальність за державну зраду перед українською нацією.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Вчорашнє засідання Волинської обласної ради ще раз наочно продемонструвало, що ніякої «демократичної коаліції» не існує і не може існувати. Звернення…
Візит Ірини Фаріон у дитячий садочок Львова наробив чимало резонансу. Цю тему обговорюють, сперечаються, дискутують… При цьому багато засобів масової…
Побачило світ друге число часопису «Волинь. Свобода». На його сторінках – репортаж із пікетування Волинської обласної ради та її сесійного…
Коментарів: 21
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 11:16
Вибори дійсно нікому не потрібні. Невже в державі нікуде більше дівати гроші??? Невже особисте неприйняття ЮЛІ вище за інтереси українського народу??? Як пояснити ЦЕ пану Президенту?
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 11:27
бютівці! робіть все ,щоб виборів не було! Чому ви не ініціюіте імпічмент Президенту? Скільки Тимошенко буде терпіти АНТИНАРОДНІ укази? На неї це не схоже.
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 11:46
Олійник молодець! Знаю, що дуже добре працює в свому окрузі.Не зажраний , скромний , слово не розходиться з ділом. Вирішує проблеми і одиноких, нікому зараз не потрібних, пенсіонерів і проблеми цілого регіону. Пане Президенте! Спустіть з небес своїх помічників.Нехай починають свій робочий день з толчії у тролейбусі, потім заведуть своїх дітей у неопалюваний дитячий садочок , як захворіють, нехай ідуть у місцеву поліклініку сидіти у довжелезну чергу. Апотім спитайте в них , ЧИ ПОТРІБНІ НОВІ ВИБОРИ ? ЧИ Є НА НИХ ЛИШНІ КОШТИ??????
Так люблю БЮТ, що аж верне Показати IP 16 Жовтня 2008 12:12
Картина Рєпіна "Три аноніма лижуть одне місце Олійнику"
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 12:18
Шановний Віктор Степанович, повністю згоден з вашою позицією, з Вашим баченням можливого розвитку подій. Висловлюю не тільки свою думку, але і багатьох інших, радіємо, що у владі вже є політики нової формації.
Знайка Показати IP 16 Жовтня 2008 13:09
Здається мені, що немає чого там БЮт жаліти, хай йде на вибори, які і усі інші партії. А бідна і нещасна в нашій державі не косата Юля, а народ!!!!
Знайка Показати IP 16 Жовтня 2008 13:09
З Олійника такий парламентар, як з мене балярина!! :-)
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 13:15
Так-так! Без хірургічного втручання Віктору Степановичу тепер не обійтись. Зализали.
Вінстон Показати IP 16 Жовтня 2008 14:39
ДААААААААААА! Тут і справді інопланетяни тільки Волинські! Глянути тільки на скромного [вирізано - політична цензура] Олійника! Страх! Налив води, яку Кирильчук продиктував, а він (Олійник)як піонер під диктовку записує і вивчає напам'ять, щоб та бідна бабуся яка приходить на прийом могла чим побільше вуха розвісити! Я поважав БЮТ у 2004році, як і всі Волиняни, а зараз я просто ненавиджу, особливо комуністичного Кирильчука, який заведе цю партію не у болото, а прямо у гній.
new lider Показати IP 16 Жовтня 2008 14:49
Пане Олійник. Мені здається, що Ви разом зі своєю Юлею вже так забрехались, що самі в це вірите. Юля дбає про економіку? Розсмішили. Напевно саме тому вона підписала угоду про реверсне використання нафтопроводу одеса-броди, чим фактично заблокувала можливість для України стати важливим транзитним гравцем на ринку нафти. Саме тому хоче продати державну частку у нафтопереробних комплексах кремлю, щоб Україна втратила повністю свою енергетичну незалежність. Що стосується виборів, то Указ Преидента не антиконституційним - це правовий механізм закладений в конституції України. А Ви як мінімум брехун і політичний авантюрист. Ви вважаєте, що люди віритимуть вашій наглій брехні? Звісно,що ні. Тому і намагаєтесь відмінити вибори. Поведінка Ваших фракцій у всіх радах - відкрила людям очі - вони більше за політичний блеф не проголосують. Ви це прекрасно розумієте, а тому робите все, щоб відмінити законний правовий процес розвязання політиної кризи. Вибори все рівно будуть. І єдина правда з вуст вашого лідера в тому, що вони будуть під олівє. А в цьому винне лише БЮТ.
Юлька Показати IP 16 Жовтня 2008 14:57
Шановний депутат, в 2007 коли Президент розпустив ВР на прохання Тимошенко ви мовчали, бо знали що 30 ваших колег по фракції як овечки вже мали перейти у більшість, тепер та ж фракція БЮт з тими ж овечками проти дострокових виборів бо це витрачання коштів, то коли ж ви були щирі?
Альонка Показати IP 16 Жовтня 2008 15:56
Якби мене Юля так, як автора, з болота витягла, "з грязі в князі", я б теж за неї очко рвала і кричала, що ніякі вибори не потрібні.
НАТАЛЯ Показати IP 16 Жовтня 2008 17:35
І так вже того Олійника обзивають , і так гарно про нього пишуть , що це говорить лише про одне -ВІН ДУЖЕ ПОПУЛЯРНА В НА ВОЛИНІ ЛЮДИНА. за такий малий час можна погодитись , що це непогано!!!
Іваничі Показати IP 16 Жовтня 2008 17:45
Може й з "грязі в князі", але погоджуюсь ,що Олійник молодець. В Іваничах дороги поробив, грейдер вибив.Тепер маршрутки стали між селами ходити. Ну скажіть, хто ще так працює?
В.В, Показати IP 16 Жовтня 2008 17:51
Вибори можна було б проводити ,якби змінили Закон про вибори. Згоден ,що зараз це безглуздя, бо прийдуть ті самі люди , ті самі сили. "Ті ж самі яйця, но вид в профіль". Нашо тратити гроші?
Мальборо Показати IP 16 Жовтня 2008 18:01
Шановний Вінстон! Може Кирильчук тобі щось винен? Не вїхав ,до чого тут Олійник. І не розписуйся за всіх волинян.А я вважаю так - вибори до парламенту треба приєднати до президентських. А то дійсно ,прийдуть ті самі .Треба дати новим політичним силам показати себе. А "Наша Україна " не пройде 3% взагалі. Нашо Президенту цей позор?
Олексій ДУДИЧ Показати IP 17 Жовтня 2008 19:21
що поганого в виборах? всі витричені кошти підуть в народ: пропаганда, реклама, штаби, дільниці.., стрічки на деревах - їх тож має хтось чіпляти... тільки ж голосувати тре не за тих, хто призвів до перевиборів
НМС Показати IP 17 Жовтня 2008 22:03
Проблема Юлі і її партії в тому, що вони нам на минулих президентських виборах підсунули не якісний товар. Не кожен банкір, або пасічник може бути президентом. Нехай ми не знали про потенцію і амбіції ВАЮ (для самозаспокоєння), нехай ми обрали його за доплату в сто гривень до пенсії, але ЮВТ знала про можливості цієї людини на такій посаді. Людина, яка будучи президентом і допускає не приходити в назанчений час до людей, яких він же і запрошує, просто не має морального права бути президентом держави, бо це не пасіка, с ми не бджоли. Не будемо говорити про все інше.
Ігор:) Показати IP 20 Жовтня 2008 11:30
Не кожен пасічник може бути Президентом. Пасічників і пастухів набирають переважно у міські ради.
М.Н. Показати IP 7 Грудня 2008 20:44
шановний депутату ВР ! Ви краще роз'ясніть нам позицію БЮТ до земельного питання, яке лежить в основі існування України ? Чи і БЮТ за те, щоб Україна перетворилася на сполучену обітовану державу?
Gas Показати IP 2 Квітня 2015 00:09
I aptcpriaee you taking to time to contribute That's very helpful.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus