USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86
Анатолій Вітів: Волиняни підтвердили правильність нашої боротьби
10 Листопада 2010 11:53
0

Шановні українці, волиняни!
Щиро вдячний усім, хто в цей доленосний для України час не піддався на маніпуляції свідомістю, адмінресурc, тиск, залякування, шантаж та підкуп, і віддав свій голос за представників ВО «Свобода». Цим самим ви засвідчили правильність того шляху, який обрала «Свобода» і яким іде вже понад 19 років, підтвердили правильність нашої боротьби за українську Націю і Державу.
Завдяки Вашій підтримці уперше за роки української Незалежності у місцевих радах Волині будуть націоналістичні фракції. Вони стануть тим нездоланним форпостом, останнім рубежем, який не дасть антиукраїнським силам повністю окупувати владу на місцях.
Ми приходимо в ради, щоб показати, що влада може бути іншою – не продажною і не меркантильною. Приходимо, щоб показати інші принципи роботи в радах, інші принципи господарювання та політики. Фракції ВО «Свобода» – це люди, кому чуже слово «зрада», хто не плодитиме «тушок» і не здаватиме інтереси України. Ми певні, що «свободівські» депутати будуть гідними носити почесне звання обранців волинської громади.
Від імені всієї партійної організації ВО «Свобода» щиро вдячний лучанам, чия підтримка «Свободи» дала змогу нашій партії отримати чисельну та впливову фракцію у Луцькій міській раді. Особисто дякую лучанам, які обрали мене депутатом Волинської обласної ради в одному з найбільших за кількістю виборців – мажоритарному виборчому окрузі №37 міста Луцька.
Наша боротьба триває, і зараз розпочинається її новий етап. Команди ВО «Свобода» в місцевих радах робитимуть усе можливе, аби місцеве самоврядування на Волині працювало не на догоду Януковичу чи кремлівській верхівці, а на користь українцям. Переконані, що вплив і авторитет нашої сили серед волинян зростатиме. Бо не спинити ідеї, час якої настав!
З повагою
Анатолій ВІТІВ,
голова Волинської обласної організації ВО «Свобода»,
депутат Волинської обласної ради
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Після підписання угоди про спільні дії українська опозиція зробила перший крок на шляху до перемоги над антиукраїнським режимом Януковича та…
Залишення Вищим адміністративним судом України у силі рішень Донецького окружного адміністративного та Донецького апеляційного адміністративного судів щодо позбавлення звань Героїв…
Події у Львові цьогорічного 9 травня продовжують обростати все новими чутками і домислами. Влада намагається якось виправдати те, що сталося,…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus