USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25
Андрій Сидорук: Підприємці готові ділитися досвідом

Коли йде боротьба за владу, підприємців часто використовували і використовують для підняття рейтингу окремих політиків всеукраїнського та місцевого рівнів. Тоді нас, ділять на  «ваших» та «наших», «своїх» і «не своїх». А після того як нас використали в своїх політичних ігрищах, ми залишаємось сам на сам зі своїми задавненими проблемами і внутрішніми суперечностями між «вашими» і «нашими», «своїми» і «не своїми» підприємцями.
Ідея створеної нами організації частково висловлена в самій назві. Суть саме в тому, щоб об’єднати підприємців з різними поглядами навколо вирішення спільних проблем. Адже часто втягуючись в суперечку чи конфлікт ми настільки захоплюємось, що забуваємо заради і навколо чого цей конфлікт чи суперечка виникла.
Часто від непоінформованості і надмірної емоційності виникають напружені ситуації між владою, керівництвом ринків та підприємцями. І користі від цього жодна із сторін не отримує.
Впевнений – врівноважені вчинки краще сприяють розвитку підприємницької діяльності, а відповідно і наповненню місцевих бюджетів, ніж кавалерійські атаки деяких політиків, що й дотепер перебувають у вічному пошуку «ворогів народу».
Саме така позиція дозволила нам вирішити багато питань і розв’язати багато конфліктних ситуацій з вигодою для підприємців та решти жителів нашого міста. Але найголовніше – цей спокій та вміння оперативно і безконфліктно спільно вирішувати проблеми підприємців позитивно відображається на наших родинах.
За ці декілька років нам вдалось підвищити роль громадського об’єднання підприємців у реалізації заходів підтримки розвитку підприємництва в місті. Не в останню чергу це відбулось завдяки команді міської влади, яку очолює міський голова Сергій Кошарук, котрий ще зовсім недавно був також підприємцем і тому розуміє наші проблеми.
Сьогодні ми вже готові поділитися цим позитивним досвідом взаємовигідної співпраці з підприємцями інших куточків Волині.
З найкращими побажаннями,
голова Ковельської міської громадської організації підприємців малого та середнього бізнесу «Альтернатива» Андрій Сидорук   
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Кризою в нашій країні здивувати когось важко. Починаючи з кінця 80-их років ще минулого століття живемо в атмосфері різноманітних криз.…
На одній із сесій Ковельської міської ради було зачитано звернення такого змісту: «Ми, підприємці з привокзального ринку, доводимо до Вашого…
У вівторок, 1 червня, у Волинському обласному територіальному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства відбулася конференція з обміну досвідом у…
Коментарів: 2
Підприємець Показати IP 13 Серпня 2008 18:48
Цей Сидорук своїх власних інтересів не може захистити! Шановний пане "юрист" напевно Ви забули як відомий донедавна юрист виконкому міськради Вам писав статут організації "Альтернатива"? А цей текст хто Вам писав?!
Анонім Показати IP 10 Грудня 2008 12:38
як завжди, є невдоволені,такі ми в реальному житті.А чому ,коли Ваша правда,не можете сказати без псевдоніму? чи нема правди чи що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus