USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85
Антон Сосновський: А ми сперечаємся про НАТО...

Черговий раз повернувся з літнього відпочинку. У понеділок, 21 липня, я прилетів до Борисполя і відразу «попав» на 150 грн. Сів акумулятор в авто, тож довелося скористатись «прикурюватилем» таксистів. І 450 грн. за стоянку - за два тижні, поки мене не було, ціна на стоянці виросла на 100 грн. Півтори години вибирався зі столиці - ні, не через пробки, бо година вже була 23.00. А через банальну відсутність нормальних вказівників на проспект Перемоги. Третій рік поспіль їжджу, а дороговказів все немає – хто їздив, той має знати, що на Бориспіль із вказівниками проблем немає, а ось назад!
Але повернуло мене в реальність навіть не вищеописане і навіть не наше тверде Українське дорожнє покриття – це я так називаю дорогу, а наша певною мірою відсталість від іншого світу. Виїхавши з Києва, першим пунктом призначення стала АЗС. Але, так як всі заплановані гривні на бензин я витратив на незаплановані речі, зі спокійною душею, знаючи про наявність коштів на платіжних картках, я об\'їхав 4 заправки, поки найшов якусь «Чоліну» - це назва АЗС. До честі її власників, там можна скористатись сучасним засобом платежу, правда чомусь тільки на 250 грн. А от там, де цьогоріч я відпочивав, постермінали стоять у кожній сувенірній крамниці, кафешках і таке враження що і газетних кіосках, - я вже не говорю про АЗС.
А ми сперечаємося про НАТО, двомовність... Яке там НАТО!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Колеги, я переконаний, що всі з жахом слідкують за небувалим ростом долара та євро. Або ж за падінням гривні. Мене…
Заарештували мого хорошого приятеля Бориса Пенчука. Того самого, який є автором серії книг про Донецьку мафію. Причому згідно інформації якою володію,зроблено…
Декілька днів тому по вулиці Богдана Хмельницького за бувшим кінотеатром «Зміна» було зрізано дерева і на стіні, яку затуляли легені…
Коментарів: 6
Петро Показати IP 28 Липня 2008 10:19
Антон куди ти їздив відпочивати?
Дядечко Показати IP 28 Липня 2008 18:21
Більше нікуди не їзіть, а то без вас дорожчає бензин
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 22:38
Дядечку!!! Причім тут бензин?
Анонім Показати IP 21 Серпня 2008 14:29
На які шиши відпочивав?
Антон Показати IP 28 Серпня 2008 17:43
Аноніму - якщо під словом шиши Ви мали на увазі гроші, то за свої, чи може є інші версії.
MACCEN Показати IP 14 Вересня 2008 18:14
Антон - проблема в тому, що постермінали ставлять практично всі банки, тільки люди звикли до готівки, й тому працівники не охоче вчаться працювати з технікою, яка частенько глючить "із-за криво настроєних терміналів - тому що чомусь у банках у айтішніків малі зарплати, як платять так і роблять (хоча це неправильно, якщо погодкився на таку ЗП то працюй на всі 100% або шукай іншу роботи)). Вам ідея, просто робіть бонуси для тих, в кого стоїть ваш постермінал, не для фірми а для простих працівників (фірмі й так плюс коли вона приймає картки). Деякі люди люблять хизуватися карточкою, одного такого "модного бачив" достав Візу Голд (хто не знає, незнаю як в наших банках, але в США, Віза Голд тільки в того, хто може собі дозволити незнижуваний ліміт в 100 тис доларів США, у нас вроді як 10 тис доларів США) Там-Тамі, така велика черга була жуть, він чекав поки вилізе другий чек, аж на 20 грн. називається "кинь панты"... сміх, та й годі :) Не доречне питання на рахунок «шишів», ви ж бачите людина працює заступником директора банку, так що заробляє офіційно достаньо коштів щоб відпочити де хочеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus