USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Скоростецький Володимир: Курс «Командного лідерства» волинських піхотинців та артилеристів
На базі 51 механізованої бригади оперативного командування «Північ» Збройних Сил України, що дислокується на Волині, розпочався навчальний збір з підготовки фахівців механізованих і артилерійських підрозділів.

Для участі у навчаннях прибуло більше сотні майбутніх командирів бойових машин, навідників, водіїв-механіків, спеціалістів мінометних підрозділів з військових частин Львівщини, Закарпаття та Волині.

Упродовж двох місяців, ті хто навчається, будуть опановувати та вдосконалювати свої навички з військових спеціальностей, які забезпечать їм подальше просування по службі.

Як зазначив начальник Володимир-Волинського гарнізону командир 51 механізованої бригади полковник Володимир Яцків, проведення цього заходу є плановим. Курс спрямований на забезпечення повноцінної підготовки військових фахівців молодшої командної ланки.

– Програма курсу «Командного лідерства» розрахована для підготовки кандидатів у командири бойових машин та механізованих відділень за методиками значно якіснішими, аніж раніше. Для надання допомоги офіцерам нашої бригади прибули спеціалісти-викладачі з військових навчальних закладів, зокрема викладач навчального центру підготовки спеціалістів Повітряних Сил ЗС України майор Євген Махно.

Підполковник Володимир Скоростецький
Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
У військах стартував новий навчальний період!
Без стійкого морального зв’язку бійця та зброї успіхів у бойовій підготовці досягнути важко!
У понеділок 9 грудня у Володимир-Волинському гарнізоні відбулися траурні заходи.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus