USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Oksana: Леонід Кравчук: В Україні може початися громадянська війна
На думку першого президента України Леоніда Кравчука, Надія Савченко - це феномен для України і він підтримує деякі її кроки.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню Гордон.

«Ми її звільнили юридично, її зустрічав президент, присвоїв їй звання Героя України, Європа вимагала її звільнення, а потім святкувала його. Я підтримую ті кроки Савченко, що не акцентовані на повалення влади. Ми пережили дві революції, у нас стільки загиблих, а простір української культури та інформації весь час наповнюється негативом і серйозним протистоянням», - заявив він.

На думку Кравчука, сьогодні потреба в України одна: «зійтися, обговорити і прийняти спільне рішення».

«Ми двадцять п'ять років воюємо - всередині країни, а тепер уже і ззовні. Непродумані дії або заклики не потрібні українському суспільству. Сьогодні потреба в України одна: зійтися, обговорити і прийняти спільне рішення. Якщо цього не буде, Україну можемо втратити. Скажу непопулярну фразу: може початися і громадянська війна, якщо ми не зупинимося», - заявив політик.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
БПП і Народний Фронт в четвер розділили одразу три кадрових призначення, щодо яких не могли домовитися роками
Вже зовсім скоро – 1 вересня експерти будуть вкотре обговорювати початок Другої світової війни, її глибинні причини та далекосяжні наслідки.
Доктор Комаровский: У нас на каждом углу аптеки, где вместо лекарств продается дерьмо. Но эту тему страшно поднимать – грохнут.…
Коментарів: 2
Пр Показати IP 28 Лютого 2017 10:18
В прірву Україну штовхають западенці
Пр у Показати IP 28 Лютого 2017 11:09
Леонід Кравчук з западенців, колишній секретар по ідеології КПСС в Україні, колишній голова Верховної Ради України, перший Президент України, колишній лідер СДПУ(о), колишній очильник блоку не-так, в купі з Суркісом, Медведчуком, Корчинським, колишній творець нової конституції України за призначенням Януковича, теперішній частий відвідувач телеканалів, переважно 112, куди густо запрошують колишніх - людина, яка ніколи не мала власного уявлення про поступ України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus