USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Oksana: В Україні влаштували анархію, де править не закон, а клоуни
При всем моем личном уважении ко многим, кто приехал поддержать Михаила Саакашвили в его желании попасть в Украину.

Я думал, речь идет о законном механизме, а не коллективном силовом нарушении государственной границы.

Прорваться на территорию страны в обход процедуры досмотра и проверки документов – это какой-то лютый пи**ец, пише Олексій Давиденко для 24tv.ua.

Вы вообще в своем уме?! Вы говорите, что власть творит беззаконие?! Так вы тогда точно такие же беспредельщики!

После этого. Любая власть в любой стране мира обязана реагировать жестко и строго по закону. Как к нарушителю, так и к тем кто ему способствовал.

Иначе. Это не государство, а банановая республика.

Права власть или нет, но так откровенно плевать на законы государства – это путь в никуда.

Ребята. С обоих сторон, вы сильно заигрались. Ради своих рейтингов и жажды власти вы решили устроить анархию, где правит не закон, а тот у кого передок сильнее.

Объективно. В стране нет причин для Майдана или переворота, а творить такое ради пиара, партийного рейтинга и места в списке на выборах – это хорошо лично для вас, но зло для страны и людей.

Не имеет никакого значения, это президент, турист, трудовой мигрант или криминальный авторитет – никому не должно быть позволено вторгаться на территорию страны силой в обход законной процедуры.

Это мое личное субъективное мнение!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
10 «прикладів застосування влади» Саакашвілі наводить Юрій Гудименко на сторінках «Обозреватель»
На німецьких виборах прогнозовано переміг союз партій на чолі з Ангелою Меркель. Однак, на третьому місці опинилась скандальна партія "Альтернатива…
У 2014 році, в момент перемоги Майдану і втечі президента Віктора Януковича, Україна була трагічно роз'єднаною нацією. Майдан охопив половину…
Коментарів: 1
Степан (кримчанин) Показати IP 12 Вересня 2017 21:20
Запитання до авторки- а майдан відповідав всім Законам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus