USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Михайло Савчук: «Моя дитина вже досить довго займається спортом і до сих пір не стала чемпіоном …»
Таке розчарування досить часто чують тренери від батьків. Насправді тема «чемпіонства», особливо серед дітей, - це досить багатогранна і складна тема, в якій основним фактором є те, що дитина сама повинна хотіти стати чемпіоном.

При всьому бажанні батьків і стараннях тренера, максимум, що ми можемо, – допомогти дитині захотіти «стати переможцем».

Можна змусити або зробити все, щоб дитина виступала на змаганнях. Але змусити її стати Чемпіоном неможливо. Дитині у першу чергу важливо прагнути цього самій. Усвідомлювати свою потребу в цьому. Бачити мету і відчувати мотивацію.

З тих всіх, хто приходить або приходив у клуб GARDA, чемпіонами ставало менше 10%. Але для нас це не головне. Для нас важливо інше: розвинути в дитині любов і тягу до спорту і боротьби, допомогти їй усвідомити всю важливість фізичного розвитку і зробити це невід'ємною частиною її життя.

Я точно знаю, що ми не здатні виростити силу силенну чемпіонів, але ми здатні виховати здорових та сильних особистостей. У всякому разі, так я визначаю основну мету і місію нашого клубу GARDA.

Свої основні перемоги я досяг у досить дорослому віці. Але те, що заняття боротьбою і спортом в принципі вплинули на моє життя фундаментально позитивно, це – факт. Я навчився розраховувати на свої сили, конкурувати, долати труднощі, знайшов друзів і, що найголовніше, – вірити в те, що у мене все вийде. На мою думку, все вище перераховане – набагато важливіше, ніж статус і звання Чемпіона.

В одному я впевнений точно, якщо ви до сих пір вагаєтесь з приводу того, приводити чи ні дитину на заняття до нас в клуб… То хвичайно ж приводити. Може вона і не стане Чемпіоном у спорті, але «переможцем» у житті зможе стати обов'язково...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
У тих, хто сидів на наркотиках, наркозалежність стала хворобою... Але, спочатку це був їх особистий вибір, і найчастіше усвідомлений. Усвідомлений…
Ідеальна формула чемпіона складається із таких компонентів: добре підготовлений фізично, технічно й тактично спортсмен + його психологічна підготовка.
Справу життя обирають за кількома критеріями: хист, бажання, можливості. Когось скеровують батьки, а хтось, попри усі перешкоди, йде до омріяного…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus