USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Луцьк Екстремальний: Останні осінні стрибки у Луцьку. Емоції
19 Листопада 2014 11:54
0
Осінь - холодна пора, але тільки не для «гарячих сердець». Так, останні осінні стрибки лучани та гості міста вирішили присвятити благородній справі - зібрати якомога більше коштів для діток, які хворіють на рак.

Окрім того, що спільними зусиллями вдалось зібрати та передати 6 тисяч гривень на потреби онкохворих малят, любителі екстриму ще й гарно і неординарно провели вікенд.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
У Луцьку відбулись такі собі «інтернаціональні» стрибки з мотузкою, під час яких, окрім лучан та гостей міста, спробувати екстрим на…
Благодійний роупджампінг під гаслом «Збережи дитині життя» відбудеться 8 та 9 листопада на уже звичному для усіх охочих «полоскотати нерви»…
«Не роупджампінгом єдиним», - жартують молоді люди з молодіжної громадської організації «Земля стрибків», натякаючи на те, що іноді потрібно змінювати…
Коментарів: 3
Мифодій Показати IP 19 Листопада 2014 12:53
Молодці!
Ігор Показати IP 19 Листопада 2014 16:04
Звідки це вони пригали ?
Misteria до Ігор Показати IP 19 Листопада 2014 17:35
З 50-ти метрової труби на КРЗ=)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus