USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Луцьк Екстремальний: Луцькі екстремали запрошують на жовтневий «роуперопад»
Луцькі роупджампери запрошують усіх вільних та відчайдушних зробити свій жовтень шаленим.
Посмакувати незабутнім екстримом у справжніх професіоналів своєї справи та відчути усю велич вільного падіння лучани та гості міста зможуть 4 та 5 жовтня. Стрибки відбудуться, як і зазвичай, з 50-метрової труби, що у районі КРЗ.
Нагадаємо, хлопці та дівчата із команди «Земля стрибків» дарують усім охочим гострі відчуття уже протягом трьох років. Неодноразово проводили й благодійні акції, стрибаючи задля порятунку життя онкохворих діток.
До слова, «екстремальний сезон» не закривають протягом року. Спробувати власні нерви на міцність можуть усі - від старого й до малого. Однак, неповнолітніх допускають до польотів лише за присутності одного із батьків.
Нещодавно незвичайну розвагу спробував й 5-річний Максимко, щоправда, хлопчика на спеціальному спорядженні просто підняли із землі та погойдали на висоті близько 30 метрів.
Перед тим висоту у майже півтосні метрів «підкорював» 6-річний син інструктора організації, також Максим.
Утім, прагнення до польотів є не лише в наймешеньких, а й у людей більш зрілих, які не проти трішки розважитися разом із власними чадами.

Інструктаж проводять безпосередньо перед стрибком. Деталі, контактні телефони та попередня реєстрація - у спільноті організації в соцмережах.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Є люди, які бояться поглянути вниз із вікна, що знаходиться, скажімо, на другому поверсі багатоповерхівки, а є й такі, кому…
Осінь - холодна пора, але тільки не для «гарячих сердець». Так, останні осінні стрибки лучани та гості міста вирішили присвятити…
У Луцьку відбулись такі собі «інтернаціональні» стрибки з мотузкою, під час яких, окрім лучан та гостей міста, спробувати екстрим на…
Коментарів: 3
Омелько Показати IP 1 Жовтня 2014 14:44
Я неодноразово стрибав у цієї команди. Це реально круто!!! І безпечно! Прийду ще))
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2014 12:44
а труба у чиїй власності? при нещасних випадках сидитись можна буде?
slw до Анонім Показати IP 7 Жовтня 2014 18:00
Власник у труби є і території закинутої недобудови заводу є, стрибки відбуваються з його дозволу. А відповідальність за все несе оорганізатор, офіційно зареєстрована ГО "Земля стрибків", що працює офіційно з узгодженням з правоохоронними органами про проведення кожного заходу. Так що судитися буде з ким, якщо що. Але вони працюють вже понад два зполовиною роки, кількість випущених стрибків йде не на сотні, а на тисячі, і жодних нещасних випадків, лише траплялись легкі травми типу подертих долонь, розбитої губи і т. п. І то зазвичай ці травми через недотримання правил безпеки вказаних при інструктажі самими стрибунами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus