USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Тарас Чурило : Чому на Волині і досі не навели лад з пільговиками?
Повернемось сьогодні до питань пільгових перевезень і збитковості підприємств, які надають послуги перевезень. Часто доводилося чути, що підприємство ЛПЕ збиткує саме через пільговиків. Потім хтось пропонував скасувати пільги, замінивши грошовою компенсацію. Та далі за розмови ця справа не дійшла. Підприємство й далі збиткує. Та сьогодні ми поговоримо про пільги і міжміські перевезення.

Перевізники досить часто відмовляються від маршруту, мовляв, нерентабельний, та й пільговики катаються безкоштовно. Та проблема зовсім в іншому, безвідповідальності чиновників та профільного департаменту ОДА. От приміром мені неодноразово доводилося ставати свідком ситуаціі, коли інвалід 2 групи одним маршрутом платить повну ціну за проі'зд, іншим має 50 відсоткову знижку, а третім взагалі безкоштовно. А все тому що профільний департамент ОДА не може, чи не хоче чітко визначити ті пункти, які дали б змогу водіям зрозуміти хто ж насправді користується правом пільгового перевезення.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Нещодавно виповнився рівно рік з моменту, коли Президент України Петро Порошенко призначив на посаду голови Волинської ОДА Володимира Гунчика. Уже…
Герої живуть серед нас, герої ходять тими самими стежками, якими ходимо ми, вони – звичайні люди і, в той же…
Побував сьогодні на народному вічі
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus