USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Тарас Чурило : Стріляв, щоб відвернути від себе увагу...
Виявляється, що наш "герой" Віктор Вальчук був ще й головою атестаційної комісії. І так йому погрожували, що він застосував зброю, щоб відвернути від себе увагу... А ось що з цього приводу пише його рівненська колега, волонтер Інна Білецька: "У Луцьку громадський діяч, який головував в комісії, що переатестовувала керівний склад місцевої поліції, стріляв у суботу з пневмата, каже, йому погрожують, каже, нерви здають.
Я теж в день атестації керівного складу головувала в аналогічній комісії, і в мене нічого не здає. Моїх нервів вистачить ще на багатьох правоохронців і на тисячі анонімів з погрозами розплати. Я просто знаю, що насправді нічого не вирішую. Можу лише ділитись інформацією, яку суспільство схильне швидко забувати і не робити висновків".
P.S. В такій ситуації, в яку нас поставило нинішнє керівництво держави, у кожного другого здають нерви... так що нам тепер діставати зброю і стріляти в людей?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В нас на Волині вже так склалося – якщо при владі, значить поганий. А особливо поганий, якщо ти маєш певні…
Пам'ятаєте, на Майдані - з боку Європейської площі - всі три місяці висіла величезна розтяжка «Зрозумійте, нас задовбало».
Забрати контроль над Кабміном і при цьому не допустити перевиборів парламенту - це програма-максимум для президента. І, можливо, у нього…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus