USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Тарас Чурило : Структура, про ефективність якої сперечатися не доводиться
В нас на Волині вже так склалося – якщо при владі, значить поганий. А особливо поганий, якщо ти маєш певні статки, у всякому разі – більші, ніж у когось з тих громадських активістів, хто активно моніторить фейсбук.

Ось уже місяць я активно спостерігаю за діяльністю Волинської обласної ради, відколи її очолив Ігор Палиця. За останні кілька років, або, може, й десятків років, ми маємо найбільш ефективного голову обласної ради. Згадаймо попередників, і в чому полягала їхня робота – в перерізуванні стрічок та багатообіцяючих інтерв’ю у ЗМІ.

Що ми бачимо зараз? Наразі все з точністю до навпаки, багатообіцяючих інтерв’ю у ЗМІ немає, тільки звіти про вже виконану роботу. Ігор Петрович за останній місяць не перерізав жодної стрічки, хоча зробив для цього достатньо – то за його кошти відремонтували відділення в лікарні, то басейн відкрили. І, як нескладно було помітити, жодної фотографії для піару.

Протягом останніх кількох років мені доводилося чути, що, мовляв, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» діє тільки «під вибори», структуру звинувачували у підкупі виборців, і ще говорили багато інших нісенітниць. Що ж ми маємо насправді? Чим відрізняється діяльність Фонду перед виборами і зараз? А нічим, його діяльність стала ще ефективнішою, і розповсюджується не тільки в Луцьку, а на всю область. Звичайно, завжди знайдуться ті, яким ніколи не догодиш, щоб ти не робив, але факт залишається фактом, і про ефективність сперечатися більше не доведеться.

І ще одне, повірте, в нас на Волині велика кількість людей із достатніми статками, та жоден з них не поспішає створити фонд і допомагати людям, які дійсно цього потребують.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Питання децентралізації влади, консолідації ресурсного забезпечення та стратегічного планування розвитку територіальних громад ставить на порядок денний чинна влада.
Україна має кардинально змінити принцип партнерства з Німеччиною.
Чому й досі занедбані парки міста. Це питання, переконаний, турбує кожного лучанина.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus