USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90
Борис Загрева: Я вступив до іншої політичної сили, але не змінив ідеології

Сьогодні Україна переживає період будівництва політичної системи. Відбувається природний процес розбудови політичних партій, консолідації виборців щодо позицій тих чи інших політичних партій, тому народження нових сил є об’єктивним процесом.
“Єдиний Центр” – це та політична сила, яка дає можливість реалізувати завдання і зобов’язання, які ми брали від наших виборців, як члени УНП. І УНП, і ЄЦ сповідують державницьку, патріотичну, національну ідеологію. Політична платформа УНП передбачає досягти визнання УПА борцями за Незалежність України. У засадах ЄЦ цей пункт розписано значно ширше: визнати всіх учасників національно-визвольних змагань.
Я маю підстави таке говорити, посилаючись на програмні засади ЄЦ. Саме політична платформа ЄЦ дає можливості зреалізувати і те, що ми обіцяли нашим виборцям на Майдані 2004 року. Дуже важливо і правильно, що “Єдиний Центр” ставить перед собою завдання об’єднати виборців Заходу і Сходу і, таким чином, зняти протистояння між регіонами України.
На жаль, те, що відбувається сьогодні в українському парламенті між політичними силами призводить до протистояння між різними частинами України. “Єдиний Центр” вже робить конкретні кроки, щоб зняти це протистояння, а для виборців стати тією політичною силою, яка під своїми прапорами сформує команду, що стане об’єднуючим елементом в українській політиці.
Наші виборці вже втомилися від тих протистоянь, а це призводить до втрати довіри до парламентаризму, до втрати довіри до Верховної Ради. Я вважаю, що треба дати можливість всім українцям і Сходу, і Заходу відчувати себе українцями. Треба об’єднувати суспільство.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Проблема в тому, що ми звикли до того, що хочемо бачити вождя, а потім під нього формувати політику. В Україні…
Практика застосування Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” показала…
Авіакомпанія не відповідає за відмову пасажиру у в’їзді до країни (пунктів призначення, транзиту) та має право відмовити в перевезенні пасажиру,…
Коментарів: 7
Дядечко Показати IP 31 Липня 2008 21:32
Це тому, що в нас нема ідеологічних партій а тільки бізнесові групи. Тому і можуть такі пани загреви чи гузі скакати з партії в партію і "не міняти ідеології". Бо в цих панів ідеологія одна - залишитись при владі за будь-яку ціну.
Національний Альянс Показати IP 1 Серпня 2008 09:43
З якої партії Гузь скакнув в Єдиний Центр?
Дядечко Показати IP 1 Серпня 2008 10:26
Те що Гузь офіційно не належав ні до якої партії ні про що не говорить. В облраду він потрапив за списками НУ а тепер як щур перебіг з тонучого корабля до ЄЦ.
Longer Показати IP 6 Серпня 2008 13:52
Тут мова не про персоналіїї а про ЄЦ взагалі, як такий. Проект звісно туманний але... а інші прозорі чи що?
Анонім Показати IP 7 Серпня 2008 21:21
Головне, щоб при переході від націоналістів до єдиноцентристів не змінити ідеології!
Ананім Показати IP 9 Серпня 2008 12:21
то правда, що ВСТУПИВ, у Шиби, майбуть, навчився...
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 19:03
А знаєте панове що: Французька жаба квакає, а Українська дусить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus