USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25
Микола Нікітюк: Лист депутату

м.Одеса,
Люстодорфска дорога, 15,
установа 7410 загін,102 бригада.
 
Доброго дня !
Хочу попросити у Вас вибачення за те, що буду продовжувати писати листа на російській мові, а також за почерк.
То, что я написала, что хочу писать прошение о помиловании, действительно было моим желанием, но я не подумала, что это будет автоматически моим согласием с решением суда и признанием вины.
Я прошу Вас понять меня, что я хватаюсь за любую ниточку , лиш-бы выбраться из этого дур дома. Ведь большая часть людей, которые находятся в местах лишения свободы, знают за что отбывают наказание, и это не так ранит душу. А я в своих двадцать лет хотела всего лишь жить как полноценный человек.
Иметь нормальную работу, приходить с нее домой и что бы были дома нормальные условия для проживания , свет, газ, горячая вода , мебель, какой-то телевизор. То есть нормальные условия для жизни.
И вот я пошла на роботу, Пускай я зарабатывала тех двадцать гривен в день. Но это было начало  и я стремилась к большему. В один прекрасный  момент у меня все это отобрали. Отобрали юношеские годы, здоровье.
В общем,  забрали часть жизни. Не могу понять почему я, почему мне не везет с маленьких лет ?. Неужели я не человек и не имею права на нормальную жизнь. И я знаю, что и вы мне не помогали бы, если бы не ситуация с ребятами.
Я  Вам искренне благодарна от чистого сердца. Я молюсь за вас всех. И буду молиться. Знаете,  мне не верится, что можно,  что то изменить. Иногда даже жить не хочется от того всего,  что творится в моей жизни.
Что меня ждет в будущем ? Ничего. С молодых лет я являюсь зечкой . Кому нужен такой работник ?. Никому. Извините меня если что то не так написала. Хочу Вас, что-то попросить.
Когда будут, какие то изменения, дайте, пожалуйста,  знать  телеграммой, или заказным письмом. Тут простые письма ходят неважно. Я еще до сих пор  не получила письма от папы, хотя уже почти конец сентября.
Переписываюсь  с папой, написала письмо семье Павловичей.
Больше некому писать.. Ни с кем и некому.
На этом буду заканчивать свое скромное письмо. Спасибо Вам всем.
Пускай Вас бережет Господь Бог.Прошу помогите нам чем сможете.
С уважением к Вам  Анна . (Воробей).
27.09.2008 р.
Р. Письмо от папы я так и не получила.
Чи мають право керівники Волинських ЗМІ отримувати від влади нагороди, коли не поховане тіло Георгія Гонгадзе, коли А.Воробей незаконно перебуває  в тюрмі ??.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
       Дивна  країна.    В  цьому  житті  я  бачив  все - Тріумф,  трагедії,  невдачі, Як  лицеміри  правлять,  а  ще…
На сьогодні ми констатуємо, що економіка, фінанси в державі перейшли в приватні руки і в багатьох випадках  не представників корінної…
Так. Я помилився в 2004 році, коли їздив до Києва і голосував за Вас, щоб зробити Вас Президентом моєї держави.…
Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2008 21:00
що це ? з якою метою написане? мало зрозумів..
НМС Показати IP 16 Жовтня 2008 20:38
Молоду лучанку незаконно, по сфальшованій справі посадили на 5 років до тюрми. Посадили тому, що ми всі разом не бачили, не чули, не звертали уваги на те, що відбувається в міліції, прокуратурі. Сьогодні хочуть посадити на 7 років ще двох молодих лучан. Завтра може прийти така біда до кожного із нас. Чи готові ми сьогодні підтримати морально,матеріально цю молоду людину ? Чи готові ми завтра піти в "Табір справедливості" під прокуратуру з вимогою переглянути сфальшовану справу нашої землячки Воробей ? Чи ми змирилися з тим, що наші слуги рахують нас овечками, яких потрібно паріодично стригти, а коли захочеться шашлику , то можна і зарізати, як гублять долю цієї молодої українки ?. Ми хто: люди, нація, чи бруд на підошвах ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus