USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25
Микола Нікітюк: Прокурор міста в 2008 році говорив.

П. О.Решетник через газету «Луцький замок» №19 від 15.05.2008 р. відповів депутату міської ради на його вимогу до прокурора : припинити порушення прав виборців  З.іР. «Чи чинив депутат тиск на слідство?»
«Якщо ми живемо у демократичній державі, крапку повинен поставити не прокурор, не міліція, а суд. Депутат, звичайно може висловлювати свою думку, але хіба він чи прокурор, чи якийсь інший правоохоронний орган має право визнавати людину винною або невинною? Рішення винесе суд, який ми повинні поважати».
В листопаді в газеті «Відомості» №48 «Якщо суд виправдає обвинувачених – на лаву підсудних сяде потерпіла за наклеп?» він сказав:
«Постанова апеляційного суду (по справі  З.іР.) про направлення на додаткове розслідування не оскаржується. Якби була передбачена процедура її оскарження , вона була б скасована. Я вважаю, що вона несправедлива і незаконна… Я вивчав матеріали справи, спілкувався з нею (потерпілою) - нема підстав не вірити ».
Запитання від ВПГ :
1. чому прокурор міста за пів року поміняв свою оцінку рішень українського суду??
2. чи можна садити до тюрем молодих українців тільки тому, що особисто прокурор довіряє потерпілій, яка їх без наявності доказів звинувачує??
 
ВПГ вітає всіх з Новим роком. Всім здоров’я, щастя, наснаги.  
 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Генеральному прокурору України О.І. Медведько   Шановний Олександре Івановичу!   Я, як депутат Луцької міської ради, член депутатської комісії з…
Голові комітету Верховної ради України з прав людини Зарубінському Олегу Олександровичу Відкритий лист депутата  Народному депутату України Шановний пане Народний…
               Резолюція   мітингу  ініціативної групи громадського правозахисного активу Волинської області від 31. 03. 2009 року  з приводу невиконання прокурором…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus