USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.35
  • PLN 10.00 10.20
Микола Нікітюк: Лучани більше знатимуть про діяльність міської влади

 




window.google_render_ad();


    У липні цього року Волинський прес-клуб за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» розпочав реалізацію проекту, спрямованого на висвітлення найбільш важливих і гострих проблем громади Луцька та реальних кроків їх вирішення депутатами Луцької міської ради та міського голови.
   У рамках проекту буде проведено аналіз відповідності реальної діяльності депутатів і політичних фракцій Луцької міської ради та міського голови виборчим програмам і потребам територіальної громади.
Впродовж дії проекту, зокрема, планується:
– аналіз виборчих програм і ступеня їх реалізації органами місцевого самоврядування щодо задоволення потреб членів територіальної громади;
– проведення «круглих столів», дискусій, зустрічей за участю представників громадських організацій, політичних партій та органів місцевого самоврядування з метою обговорення реальних кроків у вирішенні проблем громади,
– журналістське розслідування щодо відповідності депутатських рішень, дозволів, актів тощо, резолюцій і розпоряджень міського голови чинному законодавству та реальним потребам громади;
– видання інформаційного бюлетеня, який міститиме комплексний аналіз діяльності міської ради та міського голови.
   Реалізація проекту дасть можливість закріпити механізм проведення моніторингу програм, діяльності органів місцевого самоврядування у місті Луцьку і Волинській області, що сприятиме поширенню інформації про виконання депутатами передвиборчих обіцянок, збільшенню рівня прозорості та соціальної відповідальності депутатів і міського голови перед громадою. Користь від реалізованого проекту матиме не лише громада міста Луцька, яка отримає неупереджену та об’єктивну інформацію про реальні кроки вирішення її проблем органами місцевого самоврядування, а й депутати й політичні партії, які зможуть врахувати результати моніторингу в подальшій своїй діяльності.
 
 
Це було в серпні 2007 р.  Пройшло майже два роки.  Я, як депутат нічого з обіцяного не бачив. Де інформаційний бюлетень?. Де розслідування ??.
Рада громадських організацій Волині звернеться до фонду «Відродження» з проханням ознайомити з звітам, які подавалися протягом двох років з Волинського прес-клубу . ????.
 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Нове століття, в яке ми вступили, буде століттям боротьби людини за основне її право, дане їй Творцем - право на…
                                                  В зв’язку з тим, що при керівництві нашим містом видатним  управлінцем        минулого    століття  КАФ  продавалося  і розбазарювалося  все,…
Генерал Василина не довго пробув на Волині на одній із ключових посад в правоохоронних структурах. Його увели. На рівноцінну  посаду…
Коментарів: 9
Hatahama77 Показати IP 5 Травня 2009 10:15
Та презентували довідник, і результати опитування у прес-клубі реформ. А то шо Ви не бачили, то це Ваш клопіт
Знаючий Показати IP 5 Травня 2009 11:02
Пане Нікітюк! Не видумуйте! Сам був на презентації. Хочете, то звертайтесь до Бистрицького з МФВ. А простіше - у Волинський прес-клуб. Але ж Вам краще з криком у Київ! Ну то кричіть, пишіть, приїжджайте до столиці. Бо без цього будь-яка інформація Вам буде точно нецікавою...
Вінстон Показати IP 5 Травня 2009 11:06
Тільки плакатись може! А сам, що реального зробив? Нічого!
Богдана Стельмах Показати IP 5 Травня 2009 11:09
Ото то так, пане Миколо! Таки презентували збірник - 17 червня 2008 року. На презентації був присутній Луцький міський голова та 3 депутати міськради, примірники бюлетеня отримали. На жаль, наклад був невеликим, тому розповсюдили серед фракцій міської ради та громадських організацій. А як Ви в той час займалися не тими справами - то Ваші проблеми. Але можете звернутися в прес-клуб, ознайомитися. Можемо Вам електронний варіант надіслати... А також (і це звільнить Вас від стоптування ніг) можна відкрити цю ось сторінку - і все прочитати: http://lutsk.cure.org.ua/dbm.php/archive/2008-06-19_715
Анонім Показати IP 5 Травня 2009 12:12
Викладення такої писанини з багатьма орфографічними помилками- це неповага відвідувачів сайту. Нехай Нікітюку його помічники редагують його посилання.
Журналіст Показати IP 5 Травня 2009 12:57
Щиро вітаю Миколу Нікітюка з всеукраїнським визнанням - званням "Ворог преси" за рейтингом ІМІ! Бачу, що ця заслужена нагорода надихнула правдоборця на нові звершення. Так ще й до міжнародного визнання добереться депутат!
Анонім Показати IP 5 Травня 2009 15:40
Богдані Стельмах. Розумію, як ви не любите цього пана. Але будьте, якщо ви професіонал, ввічливі і витримані. Бо неприємно читати ваші злі коментарі.
Богдана Стельмах - Аноніму Показати IP 5 Травня 2009 15:57
А чому "коментарі"? Я ж написала лише один. Під своїм іменем (на відміну від Вас). Не перебільшуйте мою увагу цьому чоловіку.
Анонім Показати IP 6 Травня 2009 11:05
Богдані Стельмах. Якщо буде вимога мельдуватися з усіма анкетними даними, буду це робити. Чи ви скучаєте за радянською цензурою? Замість того, щоб грубо, вибачаюся, відгавкуватися, краще подумали б над тоном своїх коментарів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus