USD 39.76 40.00
  • USD 39.76 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00
Микола Нікітюк: Мій лист Олегу Зарубінському

Голові комітету Верховної ради України з прав людини Зарубінському Олегу Олександровичу
Відкритий лист депутата  Народному депутату України
Шановний пане Народний депутат!
 Не маю ніякого бажання писати декілька раз про прості речі, яких не розуміють слуги українського народу. Разом з тим змушений, бо  Ваша висока посада повинна визначатися не розміром заробітної плати , пільгами, пенсіями, але і  правами та  відповідальністю за конкретну роботу для конкретних виборців. Спостерігаю одну закономірність : як тільки людина попадає на службу до свого народу, то практично зразу перестає розуміти мову свого господаря.
Я думаю і розмовляю українською.
Отже щодо Вашої відповіді. Ніхто не примушує Вас конкретно, інших депутатів, голів ОДА та інших слуг втручатися в діяльність слідства, суду, прокуратури. Посадові особи цих органів отримують заробітну плату, пільги і повинні нести відповідальність. Але::
Я більше двох років заявляю цим посадовим особам і Народним депутатам про злочин скоєний відносно нашого з вами виборця А.Воробей в Луцькому УМВС, який відбувся під наглядом прокуратури, а суд іменем України його легалізував. В бруд втоптаний закон, право людини.
Сьогодні  ВИ,  як найвища посадова особа в державі з забезпечення прав українців,  повинна була б зробити :
1.    Керуючись п.13 ст. 85 Конституції України здійснити контроль за дотриманням законності на етапі слідства в Луцькому УМВС при розслідуванні справи нашого виборця А.Воробей. Ваші фахівці юристи повинні перечитати справу, матеріали судів, пояснення слідчого який вів справу та інших свідків, та осіб. Взяти виписку з СІЗО та ІТТ та порівняти з матеріалами справи : куди її забирали, в ті дні якщо в справі немає ніяких документів?. Якщо Вас будуть переконувати, що 18 літня дівчина – фактично сирота з неповноцінної сім’ї  заявила про  те, що буде вести захист по кримінальній справі сама, то значить вас обманюють так само як і її.
2.    Вивчивши всі обставини ваш комітет робить висновок(заключення). Це не проблема комітету, якщо висновок не буде співпадати з рішенням судів та прокурорів. Це їхня проблема. Ваш висновок йде в ВСУ і до Генерального прокурора. ВСУ повинен ще раз переглянути цю справу і дати оцінку фактам, щоб підтвердити те,  що іменем України винесене законне та справедливе рішення.
3.    Потім Ви задумаєтеся : який механізм повинен бути задіяним в державі, щоб не роками люди добивалися своїх прав, поруганих державними чиновниками  іменем України?
Це є законна форма контролю гілок влади.  Якщо Ви це будете робити  тоді Ви дійсно Народний депутат, честь Вам і хвала, заслуговуєте Героя України,  недаром їсте білий хліб свого народу, повинні мати недоторканність (правда її не мають сотні тисяч українців які самотужки протистоять подібним злочинам державних чиновників),  а якщо цього не робите, то повірте, якби Ви не бундючились на телеекранах, оцінка Вашої роботи -1.
Я не буду обґрунтовувати скільки людей така робота вберегла б від беззаконня та стримала б від  морального падіння.
З повагою.
Депутат Луцької міської ради
Микола Нікітюк
9 березня 2010 р.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Багато скарг сьогодні має суспільстві до  роботи міліції. Коли я розпочав свою роботу в депутатській комісії Луцької міської ради з…
В листопаді минулого року міністр МВС через газету «Сільські вісті» звернувся до читачів з проханням задати йому запитання. ВПГ направила:…
Історія  новітньої України показала, що суспільство не може довіряти політикам, які не виконували, не виконують і не збираються виконувати свої…
Коментарів: 1
ВПГ Показати IP 17 Березня 2010 18:14
Миколо Сергійовичу! Вітаю Вас з поверненням у "Блоги". Сподіваюсь, що своїми гострими статтями Ви повернете сайту багатьох читачів даної інтернетгазети. З Вашим поверненням інтернетгазета "Волинські новини" стане набагато цікавішою, гострішою, актуальнішою і цим Ви принесете багато користі нашому незахищеному від бюрократії і протизаконня суспільству. Здоров'я Вам!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus