USD 40.00 40.30
  • USD 40.00 40.30
  • EUR 40.10 40.35
  • PLN 10.00 10.20
Микола Нікітюк: Короткий лист Президенту: Вибачте, я помилився

Так. Я помилився в 2004 році, коли їздив до Києва і голосував за Вас, щоб зробити Вас Президентом моєї держави.
 
Я переоцінив Ваші сили, Вашу волю, Вашу рішучість, Ваші можливості.
Не дивлячись на те, що політична система держави тоді мені зовсім вибору не надавала, сьогодні я усвідомлюю, що я помилився.
 
Отримав відповідь на своє третє звернення до Вас, як Президента держави і гаранта дотримання прав українців,  з проханням                                                                                                                                           застосувати надану Вам владу  для захисту права на свободу  сироти – нашого з вами виборця,  яку наші «доблесні» офіцери МВС під наглядом «заслужених юристів»  з прокуратури незаконно запроторили до тюрми. Але Ви в черговий раз відіслали моє звернення до прокуратури, під наглядом якої і відбувалося це беззаконня. Держава, в якій сиріт нізащо садять до тюрем, а влада не може їх захистити, не може існувати і процвітати.
 
Я зробив все, що міг,  для того щоб врятувати Ваш авторитет, як Президента, який особисто  призначає Начальника Головного слідчого управління МВС і особисто несе відповідальність за його роботу.
 
Разом з тим я зрозумів, що влада  в державі з  Вами не зможе зробити назустріч людям жодного кроку з тих 10, які  Ви нам обіцяли в 2004 р. Влада з Вами слабка і боїться визнавати свої помилки.
 
Я хочу  вибачитися перед Вами, бо я своїм вибором привів Вас на посаду,  діяльність на якій  стане ганьбою Вам, як політику, державному діячу,  який не спромігся виконати жодної своєї обіцянки.
 
Свою помилку  я змушений буду  виправити.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Метою створення Волинської правозахисної групи (ВПЗ) є : захищаємо себе, допомагаємо тим, хто бореться, спонукаємо владу поважати права людини і…
Історія  новітньої України показала, що суспільство не може довіряти політикам, які не виконували, не виконують і не збираються виконувати свої…
Миколі Вересню Володимиру Ар’єву  25 серпня 2008 р. на першому національному телеканалі була передача В.Арєва про лучан Ганну Воробей, Ігоря…
Коментарів: 14
Анонім Показати IP 6 Лютого 2009 10:07
Ну, все - труба Ющенку!
Анонім Показати IP 6 Лютого 2009 10:17
Ну, все - труба Ющенку!
Анонім Показати IP 6 Лютого 2009 11:29
Миколо, це не Ви помилились. Це Ющенко нас всіх обдурив. Ми думали, що рухаємося вперед, а насправді лише рухались по кучмівському колу: від батька Льоні до сина Віті, від сина Віті до онука Арсенія. Кучмісти, кругом одні кучмісти.
Анонім Показати IP 6 Лютого 2009 11:36
Якщо президент скавирнеться від пострілу в голову або в серце, вже відомо буде хто кіллер))))
Мауглі Показати IP 6 Лютого 2009 12:10
Обпеклися на Ющенку, обпечуться на Тимошенко. Часу шкода, життя проходить. Думайте головою, інакше я з лісу не повернуся.
Шушера Показати IP 6 Лютого 2009 13:07
"я своїм вибором привів Вас на посаду". Коля! Ану бистренько знімай, раз привів! Виправляйся!
Аноніму 11:29 Показати IP 6 Лютого 2009 14:42
Тебе послухати, то всі кучмісти, одна Юля хороша.
Анонім Показати IP 6 Лютого 2009 22:35
Але ж це цирк )))для чого виставляти цей лист сюди?
М.Н. Показати IP 8 Лютого 2009 18:35
Був вимушений подати заяву до Волинського адмінсуду про визнання бездіяльність Президента і Генпрокурора по справі А.В.Воробей неправомірною. Залучив третьою стороною представництво Ради Європи в Україні. Чи прийме суд заяву до розгляду, бо заяву голови ВПГ С.Ф.Василюка на бездіяльність прокурора області по цій справі, не прийняв?
Олександр. Показати IP 8 Лютого 2009 22:30
АНОНІМУ від 6 лютого, 22:35. А для чого Ви взагалі заходите в блог пана М. Нікітюка? Ну не подобається Вам сам пан Нікітюк, його звернення та листи, його діяльність - так не читайте і не коментуйте сховавшись за анонімом. А блоги створені для тих, хто не байдужий до нашого сьогодення, хто не боїться публічно вказати своє прізвище під своєю фотокарткою та розміщувати в них листи, звернення, міркування, з приводу нашого з Вами і нашої влади життя, відверто обмінюватися думками - подобається це кому чи ні,і т. д. Ви не напишете такого листа навіть анонімно! А ми ще бідкаємося, чому ми так погано живемо, чому наша влада порушує закони і нізащо не відповідає! Бо Ви і Вам подібні, про такі речі можете говорити тільки в кущах і то пошепки. Навіть коментарі писати з неприхованим єхидством та сарказмом і тільки анонімні.
ФромЛуганск Показати IP 9 Лютого 2009 17:32
А судя по результатам "голосования" на вашем сайте, у ющеньки есть предпосылочка остацца на второй срок. Не мало на волыни майданом прибитых. ТАК! держать! ТАК?!
Ладомир Показати IP 9 Лютого 2009 22:51
Рекомендую подивитись і розіслати далі :) http://www.stepashka.com/forum/index.php?showtopic=155181
М.Н. Показати IP 15 Лютого 2009 10:41
Мою заяву суд не прийняв. В нашій державі депутати не мають права звертатися до суду для захисту прав та інтересів суспільства і громади, своїх виборців. Депутати ВР не передбачили це в законах. Заява переоформлена від представника А.В. Воробей. З відповіді заступника керівника апарату Верховної ради України стало відомо що за 2008 р. прийнято тільки п'ять законів, що внесли зміни до Законів України, які регулюють механізм реалізації прав людини (мрп). Аноніму 6.02. Ющенко не обдурив нас, бо вже під час акції "Україна без Кучми" в 2001 році, він не пішов з народом, а пішов до батька - Кучми тому, що проти його заступника по Нацбанку була заведена кримінальна справа. Нас обдурила Ю,Т,, яка знала його неспроможність.Нас обдурив Ю.Л., який їздив і агітував за нього. Я чомусь думаю, що це була масштабна диверсія проти морально психологічного стану народу, щоб зламати, очорнити, опустити волю людей, які прагнули, намагалися, прикладали зусилля під час помаранчевої революції, щоб суспільство вирвалося з лап кримінально-корупційної - кланової системи, яка пограбувала український народ. Їм потрібне бидло, яким легко управляти і знищити протягом 40-50 років 30-35 млн. Нашими руками зачищається територія благодатної української землі.??????
Юрист Показати IP 18 Лютого 2009 20:00
Але й шизік! Чи Ющенку не пофіг, що якийсь там шизікуватий Нікітюк (навіть прізвище змоскаличене) помилився? Чи він вирішив поставити себе в один ряд із Президентом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus