USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98
Олександр Гіль: МОЖУТЬ, АЛЕ НЕ ХОЧУТЬ?


В місяці вересні попався я на рекламу супутникового телебачення VIASAT. І так мені закортіло подивитися DISCOVERY з NATIONAL GEOGRAPHIC, що таки підключився. Трохи потратився, але в цілому не жалкую, оскільки сім’я тепер має можливість обирати між «мильними операми» загальнонаціональних каналів і серйозними передачами про природу, суспільство та історію. І все б нічого, але от вчора подзвонила мені якась панянка з традиційно милим голоском:
- Здраствуйте! Вас безпокоят из кампании VIASAT.
- Добрий день – відповів я.

- Вы сейчас можете говорить? – перепитала панянка.

- В принципі так – зізнався я.

- Перейдите, пожалуста, на русский – несподівано і дещо вимогливо промовила панянка.

- Я погано розумію російську, а говорити не вмію – навмисне збрехав я.

Настала пауза. Після чого панянка швиденько проторохтіла: «Дождитесь звонка другого оператора».
Ну що ж, почекаю.

До речі, а рахунки присилають українською. Можуть же, коли хочуть!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В Києві готують так звану малу конституцію міста – Кодекс киянина. Чому б і нам не зробити щось подібне? По…
Прочитав «Виміри консерватизму» Маргарет Тетчер. Ніби про нас сьогодні. Не можу стриматися, щоб не процитувати деякі уривки. Вибір у вільному…
17 березня 2010 року в Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Верховної Ради був поданий Проект Закону про…
Коментарів: 6
ГРЕК Показати IP 19 Жовтня 2010 14:21
ТА ПАНЯНКА ДУЖЕ БАЛУВАНА !
Ласковая Показати IP 19 Жовтня 2010 14:23
Я вас підтримую. Так бісить, коли дзвониш в Дніпропетровськ, а там кажуть: ГАВАРИте пажалуста па руски, а то я вас не панимаю. Кацапи хренові. Відділяйтесь від України і валіть в кацапію.
греку Показати IP 19 Жовтня 2010 17:03
Та ні та панянка не балувана-вона тупа .Їй не сила таке важке завдання виконати.Питання у тому нащо такого працівника наймати на роботу серйозній компанії і робити з себе сміх.
Олег Савчук Показати IP 21 Жовтня 2010 06:48
Молодець, так тримати! Більше б було таких відповідей, більше б стало елементарної національної самоповаги. Бо ми не безрідні, бо ми - українці! ))
Mcgomcgez Показати IP 1 Квітня 2015 20:00
Arceilts like this make life so much simpler.
Suryadih Показати IP 3 Квітня 2015 07:41
At last! Someone with real extperise gives us the answer. Thanks!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus