USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Олександр Мартинюк: Чия була надія?

 
Буду сьогодні просто провокатором. Вкотре перечитую програмовий матеріал одного з найпряміших луцьких журналістів в мережі і в одному з місцевих тижневиків. Не можу стримати скупої сльози. Якого ж все таки міського голову має Луцьк! Ну, Джуліані і Черновецький в одній особі!
 
Луганськ переймає досвід з маршрутними перевезеннями, земельні аукціони дали нечувані надходження, муніципальні позики додали «дешевих» грошей, діти в садочках харчуються, підступні «прихватизатори» зупинені, опалювальні сезони минають «практично без збоїв», команда сформована винятково з «молодих, в міру амбіційних, чесних та принципових»... Пливуть пароплави – салют Богдану Павловичу! Їдуть «маршрутки» – привіт Богдану Павловичу! 
 
А де перехід через залізницю? Чи довго ще центр міста прикрашатиме клізмоподібне корито? Чому аукціони почали проводити лише на другому році каденції, перед тим добряче поторгувавши земелькою і майном? А хто віддав без жодних аукціонів новоствореній фірмі в оренду Театральний майдан під фантастичний комерційний проект? А, хто спробував «бюджетним відкатиком» преміювати іншу фірму за астрономічне надходження зі сценарного аукціону? А, хто благословляє роздачу безкоштовних діляночок депутатам і їх рідні, коли сотні, а то й тисячі лучан роками чекають своєї черги?  За чий кошт утримується роздутий до нестями управлінський апарат міста? Хто витрачає сотні тисяч бюджетних гривень на PR та лицемірну «інформаційну політику»? З чиїх коштів повертатимуться «дешеві» муніципальні позики? А скільки ще «європейських» доріг, дворів і дахів можна було зробити ефективно використовуючи астрономічні суми минулорічного бюджету? Чому накопичуються мільйонні борги за оренду деяких об’єктів комунального майна? Як враховується матеріальне становище лучан у регулярному зростанні комунальних тарифів?  Як себе почували тисячі лучан місяцями без гарячої води, що подавалась «практично без збоїв»? Хто програв численні суди стосовно рішень міськради та виконкому? Чим, до речі, завершились суди стосовно котельні на Карбишева і стадіону «Авангард»? Хто закриває очі на сотні потворних добудов-прибудов, організовуючи публічне цькування політично-нелояльних підприємців?  Хто, крім повара, відповів за годування дітей та працівників сальмонельозом у садочках? Хто загарантує, що з новими енергосистемами в житлових будинках не трапиться те, що сталось в ЗОШ №12, чи з дорогами, які робила «Магістраль»...? А це ще далеко не всі запитання.
 
Тому, не знаю, хто там і чию надію виправдав. Тобто, здогадуюсь, але про це якось іншим разом.
 
 
P.S. Бажаючим покоментувати ситуацію з Д.К.Москвичем рекомендую дочекатись відповідного рішення суду та його вступу в законну силу.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
  Сумно і прикро було спостерігати вчора на сесії міської ради, як міський голова Богдан Шиба та представники його команди…
Агресивна розбудова партії «Єдиний центр» не призведе до створення політичної сили, що користуватиметься народною підтримкою. Єдине, що можна стверджувати –…
Якось вже так складається в нашій суспільній думці, що ми сприймаємо свою владу не як найнятих за наші спільні кошти…
Коментарів: 13
Анонім Показати IP 23 Квітня 2009 16:11
Саша, я так поняла, кроме тебя, никто "Виправдану надiю" Прямого Осеменителя толком и не дочитал. Мне лично сил не хватило на это. Один вопрос: ты зачем простебался над увольнением Зельца??? Еще и в такой иезуитской хворме :)
Славік Показати IP 23 Квітня 2009 16:25
В об’єднанні «Варта громади» щиро втішені звісткою про звільнення Святослава Зелінського з посади заступника луцького міського голови. Незалежно від формулювання причин звільнення, вважаємо, що з боку Святослава Олексійовича – це прояв свідомої та принципової позиції людини, котра не може більше миритися із системою неефективних популістських рішень, голослівними PR-кампаніями, непрозорими схемами в управлінні містом. Сподіваємось, що пан Зелінський долучиться до діяльності єдиної послідовно-опозиційної до діючої міської влади спільноти – нашого об’єднання. Так само маємо надію, що голос депутата Зелінського, вільний від корпоративної солідарності та структурних зобов’язань стане ще одним проявом відвертої і фахової позиції в обговоренні проектів принципових рішень
Тут цікаво Показати IP 23 Квітня 2009 17:11
http://oligarh.net/?/actually/42186/
Аполитичный Показати IP 23 Квітня 2009 17:18
Ой, Санек, а чего же ты Антону не тыкал корытом на Театральном,переходом на вокзале? Где была твоя принципиальность пару лет назад?
Місько Показати IP 23 Квітня 2009 18:00
вже 20 хвилин намагаюся уявити клізмоподібне корито посеред міста. Знаєте, чимось навіть подобається.
Анонім Показати IP 23 Квітня 2009 18:04
а по-моєму вони єдині з Кузьмічом і були, хто по-серйозному з Антоном воював. і за площу і за дороги, і за комуналку
Анонім Показати IP 23 Квітня 2009 18:34
Просто РЕСПЕКТ!!! Будь- які коментарі тут зайві)))
Анонім Показати IP 23 Квітня 2009 20:16
да Іванович кльово.
Stefa Показати IP 23 Квітня 2009 20:58
Додати дійсно нічого, але що з того - виберуть цих "молодих і чесних" ще на один строк, а Мартинюк далі буде в опозиції. Жаль.
Анонім Показати IP 23 Квітня 2009 21:44
А й справді, автор ставить дуже актуальні питання, на які мав би відповісти міський голова.
Вінстон Показати IP 24 Квітня 2009 10:47
Вихід є! Взяти ЗМІ, пана Шибу, Мартинюка. І в прямому ефірі Олександр задає всі ці запитання, а Павлович відповідає. Переможе правда!
Анонім Показати IP 28 Квітня 2009 19:22
Цікаво, безтолкові записи Нікітюка тижнями висять на головній сторінці, а Мартинюка швиденько прибрали... Ставте блоги на першу сторінку за кількістю коментарів, а не за датою...
Анонім Показати IP 11 Червня 2009 17:18
Пане депутат, рушійна сила у місті - депутатський корпус. Голова міської ради сам нічого не вирішує. Тому поставте спочатку усі ці питання самому собі і колегам з якими протираєте штани у сесійній залі. А тоді прозвітуйтесь перед громадою яка вас обирала про виконані обіцянки-цяцянки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus