USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00
Олександр Мартинюк: Де межа обіцянок?

Завчасно можу припустити зміст і напрямок коментарів на тему мого повідомлення: «знову про Шибу»... «скільки можна»... «Мартинюк відпрацьовує гроші Кропиви, Столяра, Кривицького, Бен Ладена...» тощо. Так само завчасно можу відповісти – заперечуйте факти, факти, про які йдеться, факти, які на очах – щоденно, вперто, однозначно.
Отож, все таки, не можу втриматись від коментаря після чергових заяв міського голови на оперативній нараді. (Вівторок – улюблений день).
«Якщо є самочинне будівництво, то його слід знести без жодних сантиментів», - зазначив Богдан Шиба», - «Волинські новини», 5 серпня 2008 року.
«На щовівторковій оперативці мер міста наголосив, що порядок в парку імені Лесі Українки таки буде», - «Волинська правда», 5 серпня 2008 року.
Лише на ці теми – трохи історії. «Спочатку треба дати приклад: не порушувати закон, не «ліпити» далі, де попало, що попало. Це люди відразу відчують. Побачать, що влада не робить на зло, не робить як-небудь. Відразу змінюється психологія людей і ставлення до влади... Достатньо півроку, рік. Люди побачать, що їм під вікнами не будують. Не йдуть наперекір. Краще заборонити будівництво на якийсь час, ніж робити дурниці». Богдан Шиба – з інтерв’ю журналу «Статус»,  21 серпня 2006-го року.
«Усі порушення у сфері будівництва мають одержати відповідну правову оцінку, бо не може бути законним незаконне будівництво», – наголосив міський голова Богдан Шиба. А прийом в експлуатацію зведених об’єктів, зі слів чільника Луцька, має проходити винятково в «комісійному режимі», тобто за умови, що в конкретний день і час на території об’єкта будуть представники усіх контролюючих служб, які підписуватимуть акт прийому», - ЗІК, 1 серпня 2007-го року.
«Богдан Шиба наголосив: «Самочинне будівництво є правопорушенням, а злісне – це злочин, за який можна притягати до кримінальної відповідальності», «Волинська правда», 18 березня 2008-го року.
«Богдан Павлович впевнений: «Ми маємо можливість такі масштабні проекти реалізовувати. Буде проведено інвентаризацію зелених насаджень. Очевидно, буде створено комунальне підприємство зеленого господарства, куди ввійдуть «Флора-сервіс», «Ландшафт» і т.д., які будуть займатися всерйоз парком. Нас не цікавить бізнес в парку», газета «Волинь», 30 серпня 2007-го року.
«В парку культури і відпочинку ім.Лесі Українки нарешті буде наведено лад. Адже парк – це місце відпочинку громадян і лучани хочуть бачити його чистим та впорядкованим... Про це повідомив Луцький міський голова Богдан Шиба на прес-конференції», - офіційний сайт Луцької міськради, 30 жовтня 2007-го року.
Таких тверджень Богдана Павловича на різні актуальні теми протягом 2006-го – 2008-го років можна назбирати на добрий кількатомник. Очевидно відомий вислів «сказав-зробив» у цьому випадку слід замінити іншим – «сказав...то й сказав». З вуст луцького очільника все частіше звучить – «я вирішив», «я дам»(кошти), «я зроблю». Лише, коли справа доходить до реалізації цих тверджень, чомусь знаходиться безліч факторів: підступні підприємці, нечесні суди, малокультурні лучани...Всі першкоджають, всі заважають.
Може слід замінити Богдану Павловичу місто, чи країну, чи, просто, посаду..? 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
  Буду сьогодні просто провокатором. Вкотре перечитую програмовий матеріал одного з найпряміших луцьких журналістів в мережі і в одному з…
Якось вже так складається в нашій суспільній думці, що ми сприймаємо свою владу не як найнятих за наші спільні кошти…
Агресивна розбудова партії «Єдиний центр» не призведе до створення політичної сили, що користуватиметься народною підтримкою. Єдине, що можна стверджувати –…
Коментарів: 17
Анонім Показати IP 5 Серпня 2008 15:57
Матеріал занадто поверхневий. Така тема заслуговує на комплексне вивчення й підготовку аналітичного матеріалу. «я дам»(кошти) - цікаве твердження, такі заяви роблять люди які мають "вільні" кошти... Де ж вони взялись у Богдана Павловича?
Анонім Показати IP 5 Серпня 2008 16:24
Сашко! Ну [вирізано - політична цензура] Богдан Павлович і що з того. Це й так всі знають. Говорить одне, а робить інше. Сашко, це ти за свої слова відповідаєш, а Шиба просто [вирізано - політична цензура] і надіється, що ніхто його обіцянок не памятає. Контролюй його базікання, може хоч менше язиком ляпати буде
Анонім Показати IP 5 Серпня 2008 18:24
Критикуючи Шибу - Мартинюк допомагає виправляти, або спонукає активніше виправдовувати недоречності, помилки тощо. Таким чином Мартинюк допомагає Шибі виграти наступні вибори. Люде найменше підтримують тих, до кого байдужі. Шибою та результатами його роботи мають займатись відповідні органи, а не політичні опоненти.
Анонім Показати IP 5 Серпня 2008 22:36
Як на мене, Шиба нормальний мер. Він ремонтує дороги і криши? Да. Тут говорять, шо він не контролює. Звиняюсь, але його діло - дати гроші, а не катком асвальт класти. Він гроші найшов і дав.
Анонім Аноніму Показати IP 6 Серпня 2008 11:44
Шиба знайшов гроші? Лучани сполатили податки і ці гроші попали в бюджет. Не знайти їх в бюджеті навіть Шиба не може.
urbanajangla Показати IP 6 Серпня 2008 12:20
Пацан сказал - пацан сделал! Шиба зробив операцію зі зміни статті? :)
Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 23:30
Шиба знайде кошти. Ага знайшов! Із продажу земельної ділянки по Ковельській, при продажі якої на міський бюджет покладено 8 мільнонів гривень витрат. А відкат Шибі тоді який??? Все Шиба він і свою пресс-службу фінансує не на жарт - зарплати по 3 тисячі гривень, щоб говорили тільки про нього. Хай з того відкату фінансує, а не з бюджету!!!
Анонім Показати IP 7 Серпня 2008 10:01
Тільки професіонали з великої букви зможуть переконати лучан, що Шиба нормальний мер. Тому ці професіонали так дорого обходяться платникам податків, тобто нам з вами, бо як інакше нас переконаєш, що чорне - це аж дуже яскраве біле.
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 12:12
А шо так Мартинюк за Шибу взявся??? А хто офіс йому проплачує і робітників??? За які гроші??? Громади???? Можливо, якщо громада складається з однієї людини!
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 12:18
Дайте шибі спокій, і він та його команда самі себе знищать. Тоді й в Мартинюка (чи в того "що за спиною") буде більше шансів стати мером.
Юзьо Показати IP 8 Серпня 2008 14:30
Мартин мусить когось "мочить", що він ще може робити?
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 16:35
Для Юзя. Що вбачаєш а Мартині волинську Юлю? Дєд не дозволить...
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 20:33
Саша, а де нові теми про Шибу. Ти, друже, щось застоявся на місці.
Ананімка Показати IP 13 Серпня 2008 17:30
Сашко, задовільніть мою цікавість - на днях бачилаяк із помаранчевивми трояндами приходив Славік Зелінський. Запитання вікторини - у вас дружба, спільний проект, не наше діло чи інший варіант відповіді. Бо якось дивно виходить: воюєте із міськвладою, а тут панібратство із правою рукою міського голови
Мартинюк Показати IP 17 Серпня 2008 15:20
С.Зелінський дійсно заходив привітати мене з днем народження, до його посадових обов'зків це не має жодного стосунку. Та й у Шиби він вже давно не права і, навіть, не ліва рука.
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 19:24
Жарти, жартами, а без Зелінського в міській раді дисципліна пропала, бардака стало багато. Це ще питання: чи виграв Шиба, що віддалив від себе Святослава, чи програв. Без Зелінського механізм почав давати збої. А привітати колегу - це нормально. Це ж не війна, а всього лише політичне протистояння. Шиба ще не раз пожалкує, що фактично втратив Зелінського.
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 12:29
Чим він так насолив той Шиба?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus