USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Олександр Мартинюк: Страйк транспортників – наслідок недолугої економічної політики міської влади

 
Сумно і прикро було спостерігати вчора на сесії міської ради, як міський голова Богдан Шиба та представники його команди шукали винних у «несподіваному» для них страйку працівників підприємства електротранспорту. Виявляється, перелік винних просто невичерпний: Верховна Рада, що ухвалила «неправильний» бюджет, Кабмін, що не виділяє достатньо коштів, обласна рада, котра «несправедливо» розподіляє транспортні субвенції, обласна адміністрація, що вчасно не звертається до Уряду і, зрештою, самі страйкарі, котрі мали дипломатично попередити, мовляв – «нам третій місяць нема за що жити, дозвольте, ми трохи пострайкуємо».
 
Запитання до міських владців зависають в повітрі:
-         невже на початку року не був відомий обсяг субвенцій із держбюджету?
-         чому ніхто з представників міського керівництва не відстояв вимог та потреб луцького електротранспорту в обласній раді, чи мав міський голова зустріч з цього приводу з головою облради, депутатами обласного представницького органу?
-         хтось звертався до народних депутатів від Луцька з пропозиціями до держбюджету?
-         чому за три місяці підприємству не було надано підтримки з міського бюджету, що перевиконується на 9 мільйонів гривень?
 
До речі, у проекті рішення міської ради щодо внесення змін до міського бюджету, котре було вчора ухвалено сесією, з дев’яти «понадпланових» мільйонів – один мільйон сорок шість тисяч гривень було додатково виділено на заробітну плату та забезпечення діяльності виконавчого комітету й апарату управління виконавчих органів міської влади. І – жодних проблем!
 
Нічого не затримав Кабмін, не сплутала обласна рада, не обмежила адміністрація. Діти чиновників не зустрічатимуть батьків голодними поглядами. Раптово не застрайкують ні міський голова, ні його заступники, ні керівники чисельних відділів та департаментів. Спіть спокійно, дорогі лучани!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Кажуть, перед тим, ніж щось просити у Небесних Сил, треба щиро покаятись, визнати свої гріхи і попросити вибачення у Господа,…
 Вчора на прес-коференції Луцький міський голова Богдан Шиба попросив «журналістів та політиків (цитую «Волинську правду») утриматись від критики проектів луцької…
Агресивна розбудова партії «Єдиний центр» не призведе до створення політичної сили, що користуватиметься народною підтримкою. Єдине, що можна стверджувати –…
Коментарів: 19
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 15:14
Чому не вивів "Варту громади" на пікетування обласної ради?
Vlad Показати IP 16 Жовтня 2008 15:28
Якби Шиба почав страйк Ви від радощів луснули :))
Соратник Показати IP 16 Жовтня 2008 16:13
Саша! Дуже переконливо! Можеш! Так тримати!
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 17:34
А слабо міській владі оприлюднити розмір заробітної плати?
Чорна кава Показати IP 16 Жовтня 2008 17:38
Дійсно а де ж та "варта громади"?
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 18:27
У "варти громади" колір "зелені", вони за так не вартують!
Ірина Показати IP 17 Жовтня 2008 09:06
Задовбали вже вони всі. А в садочках ДОСІ холодно!!!!
Вінстон Показати IP 17 Жовтня 2008 10:47
Варта громади вспливає тоді, коли вибори на носі. І ми всі заємо, під чиїм вони прапором ходять!
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 11:12
Нехай Мартинюк із Кропивою викуплять тролейбусний і покажуть як треба господарювати. "Бабки" на стіл або бабусі не поїдуть.
Службовець Показати IP 17 Жовтня 2008 13:04
Оприлюднюю розмір своєї заробітної плати в міській раді : з усіма доплатами за ранги, вислугу років, премії і т.д. вона становить 1700 грн. Післ останніх подій і кризою в міському бюджеті, зняті всі премії і можливі надбавки і становитиме не більше 1200 грн ( а можливо і менше).На ці гроші ми маємо прожити вдвох, не маючи власного житла та інших джерелів доходу (
Також службовець Показати IP 17 Жовтня 2008 13:38
Враховуючи зміст і форму Вашого повідомлення, пане Службовець, зазначений розмір оплати праці занадто для Вас високий.
Службовець службовцю Показати IP 17 Жовтня 2008 16:28
Пропонуєте поділитись з Вами? ;)
Лучанин Показати IP 17 Жовтня 2008 17:23
А що хоче Мартинюк? А хоче він зайняти місце Шиби і собі "пиляти" міський бюджет. Ось і вся ціна "борцям за правду". Сидіти у "охвісі" і кидати в інтернет писульки зможе будь-хто. А от організувати людей на спротив кишка тонка. Пане Мартинюк! Хто фінансує "Варту громади", платить за оренду вашого офісу? Дайте відповідь на це питання, а тоді критикуйте і вчіть інших.
Лучанин Показати IP 17 Жовтня 2008 17:27
А що хоче Мартинюк? А хоче він зайняти місце Шиби і собі "пиляти" міський бюджет. Ось і вся ціна "борцям за правду". Сидіти у "охвісі" і кидати в інтернет писульки зможе будь-хто. А от організувати людей на спротив кишка тонка. Пане Мартинюк! Хто фінансує "Варту громади", платить за оренду вашого офісу? Дайте відповідь на це питання, а тоді критикуйте і вчіть інших.
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 18:12
А по-суті так ніхто нічого й не заперчив. Чи думають, що від джерел фінансування Мартина залежить успішність Шиби
Аналітик Показати IP 18 Жовтня 2008 10:42
Мартинюк робить невдячну, але таку потрібну справу: критикує владу. Міг би лизати як більшість захисників Шиби. Мав би роботу, гроші і все інше. Але для Олександра існують принципові питання і він проявив себе не як продажні прихвостні влади. Він має власну думку, він її відстоює, не дивлячись на підвивання неспроможних мати власну думку. Молодець.
Аноніма Анонімівна Показати IP 20 Жовтня 2008 19:22
Пане, Аналітик! Ваші слова, як анекдот! Це Ви все про Сашка Мартинюка? ХАХАХА! Та ця криса, піджавши хвоста лише встигає кептурика на макушці міеяти, як у фільмі "Опять власть меняеться"!!! А "Варта Громади" себе проявить перед виборами, або коли лбразять "кормящую руку".Всіх критикує, а сам НІЧОГІСІНЬКО до цього моменту не зробив, окрім того, що платить людині яка пише для нього розумні речі у блогах. Сам би не здогадався до такого!!! Розуму не хватило б.
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2008 11:13
Хто знає Мартинюка - зрозуміє, що останнє повідомлення - бридкий істеричний наклеп!
Анонім Показати IP 9 Серпня 2009 12:49
якже тоди працюе мисцева рада колы вона не знае що робыться у тракнспортныкив у иншых галузях хиба не выдно що не выдиляються гроши и ще хватае розуму в мисцевых депутатив звертаты выну на страйкарив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus