USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Олександр Мартинюк: Волинські реформатори закликають «кадрові залишки» «Нашої України» вступати в БЮТ

Агресивна розбудова партії «Єдиний центр» не призведе до створення політичної сили, що користуватиметься народною підтримкою. Єдине, що можна стверджувати – цей процес остаточно зруйнує Народний союз «Наша Україна».
На мою думку, більшість українських провладних партій складаються з двох категорій активістів: щирі (ідейні) партійці та функціонери-кон’юктурники, котрим однаково до якої партії належати, аби бути при владі.
Відтак, в процесі створення «ЄЦу» кон’юктурна частина «Нашої України» швиденько перестрибне в новий проект, що ми вже спостерігаємо, а ідейний актив буде вимушений виконувати роль статистів-чорноробів для своїх «успішних» побратимів, або ж шукати новий політичний притулок.
Нинішня ситуація в демократичному спектрі українського політикуму виглядає дуже просто - є найпопулярніша політична сила з рейтинговим лідером, що послідовна у своїх діях та позиціях – Блок Юлії Тимошенко і є організаційні руїни на місці політичних структур, котрі декларують підтримку Президента Ющенка.
При цьому позиція «Нашої України» нагадує дії розгубленої дівчини, що вперто добивається почуттів коханого, який вже десять років одружений з іншою.
В цій ситуації свідомим і послідовним активістам «Нашої України» не залишається нічого іншого, як поповнити ряди Блоку Юлії Тимошенко. Зміцнений таким чином БЮТ, зможе ще ефективніше відіграти роль єдиної альтернативи антиукраїнським та антидемократичним силам.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Завчасно можу припустити зміст і напрямок коментарів на тему мого повідомлення: «знову про Шибу»... «скільки можна»... «Мартинюк відпрацьовує гроші Кропиви,…
  Буду сьогодні просто провокатором. Вкотре перечитую програмовий матеріал одного з найпряміших луцьких журналістів в мережі і в одному з…
  Уеф, ти коли-небудь бачив, щоб такий маленький пацак був таким меркантильним кю!? З фільму „Кін-дза-дза”   Вища людина щира…
Коментарів: 8
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 15:49
Що вдалось посварити Шибу з Грицюком, тепер є прагнення посварити Карпука з Бондарем?
Анонім Показати IP 29 Липня 2008 07:27
Сашок! Якого милого ти собі вирішив, що "кадрові залишки" "Нашої України" мають "стройными колонами" посунути в структуру до якої ти маєш стосунок? А як же "на одному полі... поряд не сісти"?.. Народ не дурний.
Анонім Показати IP 29 Липня 2008 18:06
Сашок! Якого милого ти собі вирішив, що "кадрові залишки" "Нашої України" залишились?
Дядечко Показати IP 31 Липня 2008 22:00
Та БЮТу ті лахмітники не потрібні. В БЮТа своїх вистачає...
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 13:36
А позиція Мартинюка нагадує дії легковажної дівчини, яка отримала баблят, а тепер відпрацьовує
Vlad Показати IP 2 Серпня 2008 00:02
Ця стаття є цікавою з огляду на те хто є Олександр. А він, на мою думку, є розумною і талановитою людиною, правда трошки залежною, але хто зараз вільний ?
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2008 21:30
є найпопулярніша політична сила з рейтинговим лідером, що послідовна у своїх діях та позиціях – Блок Юлії Тимошенко ---------- прем"рство ЮВТ послідовно погіршує економічну ситуацію в країні, послідовно підставляє президента, послідовно бреше, виїхала на плечах Ющенка, і зважаючи на талан брехати Тимошенко рветься до влади по трупам і ви як щур кинулися до того хто блище до влади, тобто до грошей чи не так?
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 08:49
А як дружба із Бондарем Він же може образитись що ви так яро закликаєте членів НУ до своїх лав, Ви ж зараз із ним по дві сторони барикад, ще образиться Ваш безпосередній шеф на Волині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus