USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Олександр Пирожик: У голови Волинської ОДА прослідковуються ознаки ретроградної амнезії
Голова Волинської облдержадмінстрації Борис Клімчук, наслідуючи приклад свого президента Віктора Януковича і демонструючи ознаки «ретроградної амнезії», поширив абсолютно недостовірну та фальшиву інформацію про те, нібито рівень зарплати у медиків сягає 5-7 тисяч гривень.

Мабуть, усе ще перебуваючи під одурманюючим впливом візиту Януковича на Волинь, голова Волинської ОДА Борис Клімчук вирішив переплюнути свого патрона і зробив гучну заяву про рівень зарплат медичних працівників. На його переконання, зарплата дільничних лікарів в Україні нібито сягає 5-7 тисяч гривень, а медсестри – до 5 тисяч. Звідки волинський намісник Януковича взяв такі цифри, важко сказати. На мій погляд, голові Волинської ОДА цинічно дезінформує волинян, лікарів та медсестер. А можливо у нього таким чином прослідковуються ознаки «ретроградної амнезії.

Я спілкувався з цього приводу з багатьма медичними працівниками. Насправді середня зарплата медсестри у волинських медичних закладах рідко перевищує 1500 гривень, а лікаря – зазвичай не набагато вища від 2000 гривень. Роблю висновок, що про такі реалії Борису Клімчуку, на жаль, чомусь не відомо. Так само, як не відомо йому, мабуть, і про те, наскільки подорожчали ліки у волинських аптеках лише за останні місяці. Схоже, цей державний муж-«байкотворець» живе у якійсь паралельній реальності, вигаданій Януковичем, і зовсім не відає, або ж не бажає знати, як живуть прості українці. Тільки навіщо тоді українцям така влада?».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Чи знаєте ви, що свої перші гроші народний артист України Валерій Маренич заробляв, малюючи картини? Що обидва його брати теж…
Із сумом прочитав на «Волинських новинах» повідомлення про те, що керівництво волинського БЮТ намагається звинуватити це юне інтернет-видання в поширенні…
У кількох останніх числах «Волині» лучани задаються питанням: чому на День Незалежності в місті не було святкового феєрверку? «Не знайшлося…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus