USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Ольга Коритнєва: Наркотичний рай або навіщо студентам пиво?
Провівши заходи до Дня Європи, прогулювалась з подругою Центральним парком імені Лесі Українки. Випадково зустріла знайомих, котрі, побачивши мене заявили, що хочуть мені дещо показати. В руці у мене з’явилась порошкоподібна суміш з написом на етикетці «Енергетична сіль. Не призначено для вживання. Для колекціонування». Також там вказувалась адреса магазину, який її реалізовує – самісінький центр міста, зовсім поряд з Волинським Національним університетом імені Лесі Українки. «Ну й що», - спитала я? Відповідь мене шокувала – Енергетична сіль – це речовина, дія якої нагадує всім відомий кокаїн!
Виявляється, мої знайомі побачивши велику яскраву вивіску «Добрива для рослин. Ароматичні суміші для кальяну. Енергетична сіль для ванн» вирішили запастися кальянчиком. Яким же було їхнє здивування, коли натомість продавщиця протягнула їм вже згаданий пакетик зі словами, - «Спробуйте! Вам сподобається!..»... і не взяла гроші!!! Промо-акція… Клас!
Вивчаю етикетку. О, в них навіть сайт є!... Читаємо!...
«Товар не содержит наркотических веществ. Продукция полностью легальна, не предназначена для внутреннего или иного употребления человеком, сертификации не подлежит. Предлагается в качестве благовоний и коллекционных образцов. За любое другое использование администрация сайта ответственности не несёт!
Ни данная смесь, ни ее составляющие не входят в "ПЕРЕЧЕНЬ наркотических средств, психотропных веществ и прекурсоров", утвержденный постановлением Кабинета Министров Украины N 770 от 6 мая 2000 г.»
В перелік не входять… Для колекціонування… Навіщо ж продають?
Тоді як зрозуміти коментар до Шавлії, - «Это священное ростение с многовековой историей,которое использовали при глубокой медитации.НАДО БЫТЬ очень осторожным при поджиганию етой смеси,и иметь когото для присмотра. (!!!)»

Ціни тут від 20 до 350 грн, - на будь-якого покупця… Почула думку, - «Ну й що, що продають? Завжди ж продавали!..» Люди, з такою позицією!... Магазин в центрі міста, поряд з університетом… Що оберуть наші студенти – пиво, про вживання якого в громадських місцях так багато говориться, чи Енергетичну сіль…. Питання для роздумів!.. Одне я знаю точно, - сидіти мовчки точно не можна!...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
На вулиці вперше випав сніг. Як на мене, в таку погоду - краще дивитися в вікно та, попиваючи гарячу ароматну…
Життя дуже не передбачувана річ. Особливо якщо ти молодий. Особливо якщо маєш хоч якесь відношення до громадсько-політичного руху. З дитинства…
Ні, я не надала перевагу російській мові, підбираючи назву для щоденника, просто ніяк не можу викинути з голови мотив однієї…
Коментарів: 13
Андрій Показати IP 19 Травня 2010 14:33
Не те, що мовчати не можна. Кричати треба!
не можна мовчати Показати IP 19 Травня 2010 14:59
Не знаю як кого, а мене вразила фраза "провівши заходи до дня Європи", прогулювалась парком..." Вона, що, сама одноосібно проводила заходи чи була їх головним організатором? Це ж требе себе так любити і хвалити! Скромнішою треба бути, молодий посадовець міськради! А то куди не кинь, в "звізду" попадеш.
Анонім Показати IP 19 Травня 2010 15:42
Молода особа "не можна мовчати" та Ви просто заздрите!!!
за грамотність Показати IP 19 Травня 2010 20:45
коли натисните на - "ольга коритнєва" з"явиться резюме ольги. чомусь народилась вона у "місці луцьку", дивно.. що ж то за місце
за грамотність до за грамотність Показати IP 20 Травня 2010 13:52
таки подіяло ))) "місце" стало "містом" ))
xz Показати IP 20 Травня 2010 09:07
правильно, сидіти не можна, після шавлії, в інструкції все правильно написано, важко сидіти, але не довго))) так шо Олюню, провела заходи, випадково зустріла, в руці з"явилася...) на здоров"я!!!))) хай поправляє)))
xzz до xz Показати IP 20 Травня 2010 09:40
Хай тебе поправить! які претензії?
Stopkadr Показати IP 20 Травня 2010 09:20
Чудовий рекламний опус вдався: про себе і Европу, а особливо про драг (двічі вказавши місце розташування торгового закладу). Ви заяву в СБУ, міліцію, санстанцію написали? Зібрали Молодіжну раду щодо ініціювання відкликання дозволу на торгову діяльність магазином? Навчіться піаритись у свого політичного лідера, бо соромно читати Ваші переживання за пиво і енергетичну сіль.
Проходив повз Показати IP 20 Травня 2010 09:32
Люди, ну чому ви такі злі?! Ольга підняла серйозну та болючу тему, а коментарі... Навчіться простої людяності!..
CБУ Показати IP 20 Травня 2010 09:38
Молодець Оля, що маєш свою принципову позицію і підіймаєш це питання. Думаю, що ця торгівля має благословіння когось дуже впливового. В іншому разі треба бути або дуже ризиковим або дуже дурнимю :) До коментаторів: я так розумію, що тут зібрався "фан клуб Ольги Коротнєвої", який радісно перемиє їй кістки, замість приєднатися до засудження психотропних речовин. Успіху Вам Оля у вашій боротьбі.
ну-ну Показати IP 20 Травня 2010 10:22
Про те, що цей блог - банальний самопіар ще раз доводить зміна персонального фото. Буквально за день авторка поміняла свою фотку, бо на новій вона "ігрівіша". Олю, це ж не сайт знайомств!! Працюй, а не блоги пиши в робочий час!
sukoman Показати IP 21 Травня 2010 13:32
СБУ "Успіху Вам Оля у вашій боротьбі" Тха-ха-ха!! )))) Прямо Майн кампф Автор, ну що за недолугі питання - Навіщо ж продають? Щоб гроші заробити. І не продавці, не власники винні. Звинувачувати їх не треба. Допоки законодавство досволяє - будь ласка, продавайте хоч збагачений уран в магазинах. З.І. А під ніком СБУ здається сама авторка написала )))
Вальдемар Показати IP 10 Жовтня 2010 13:41
Бачу тут є багато охочих "перемити кісточки" Олі. Я навіть не знав що у нас в Луцьку є такий магазин поки не прочитав тут.В нас всі такі "розумні" всі вміють"переводити стрілки".Ви пишите про "дах", самі напевно не раз бачили той магазин але ніхто нічого не пише. Чому ??? Бо ви боїтеся виступити проти когось впливового а здатні самі на МАХ - пліткувати, вигадувати , що призводить до негативного ставлення до конкретної людини. Оля не побоялась виступити проти цього і замість того щоб її підтримати ви зразу "її гасите".Можливо це і PR але вона наважилась на це так що майте повагу до людини і підтримуйте її.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus