USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Петро Верзун: Без почуття гумору - значить депутат
Вчора, 17 серпня, більшість депутатів Луцької міської ради остаточно довели, що не мають почуття гумору, здорового глузду, совісті і поваги (навіть до свого лідера).

Потрібно, все ж таки відзначити наявність почуття гумору у депутата Пизи, який запропонував перейменувати вулицю Сергія Лазо на вулицю Юлії Тимошенко.

Застосування методу абсурдизації, привертає увагу до проблеми, висміює сам спосіб перейменування вулиць у Луцьку. Без належного вивчення, без консультації з громадськістю до святкової дати (мені це щось і когось нагадує).

Але жарт не вдався. Бо жартувати з людьми без почуття гумору не можна (це, бува, небезпечно для здоров’я жартівників).

І понеслось…

Абсурд квітнув і почав плодоносити…

Чого добились? Які цілі досягнуто?

Луцьк отримав прецедент нехтування норм Статуту міста. За таке в Середньовіччі виганяли з міста.

Цитую одного із депутатів: „Ми прийняли Статут, ми і змінимо його”. (А де ж думка лучан?)

Перед Днем міста створили інформаційний привід на всю Україну. Але який привід! Прославились (ославились) на всю Україну.

"Батьківщина" черговий раз показала свою авторитарну суть. Всі розуміють, що дурня, але ж - Вождь. Всі розуміють, що це "підвох", але ж - Юля!

Поганий знак: називати на честь живих…

Опозиція мала б бути на голову вищою, розумнішою, грамотнішою за владу. А виявилось - навпаки. І, замість того, щоб світити розумом, депутати світять, даруйте, голими ср…ми глупоти.

А для керування господаркою міста цього мало… Дуже мало.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Якось не по-олімпійські обмінялись ударами два депутати обласної ради 08.08.2008 р. Можливо, не знали, який це важливий для всього людства…
Якісь не літні новини останнім часом. Таке враження, що люди забулися про відпустки, море, Крим, Турецький берег… А можливо навпаки,…
Дослід 1 ,,Тролейбусна філософія”.          Тролейбус №7, велика субота. Бабусі в святкових хустках з прикрашеними кошиками їдуть до храмів. Відчуття…
Коментарів: 20
Чиновник Показати IP 18 Серпня 2011 14:31
Петре, ви теж за перейменування вулиць? То чому ви вірите що після консультацій з громадськістю ( з НАШОЮ ГРОМАДСЬКІСТЮ!) перейменування вулиць пройде на вищому рівні? Та їх хлібом не корми дай за Союзом поностальгірувати!
Схвалюю Показати IP 18 Серпня 2011 14:34
"Всі розуміють, що дурня, але ж - Вождь. Всі розуміють, що це "підвох", але ж - Юля!" БРАВО!
ПРОХОЖИЙ Показати IP 18 Серпня 2011 15:48
Сергей Лазо сожжен был в топке Японцами . И там сгорел. Хоть коммунист он был не робкий , Но много сделать не сумел. Он жизни радовался мало, Он все боролся за народ… А сердце биться перестало – Их паровоз «летел вперед»… …Вот в Луцк вступили коммуняки Чесали лбы , чесали сра …, И улицу – врагам назло ! Назвали именем Лазо. …………………….. Гулял по ней и юный Пиза, Пока с высокого карниза Сосулька вдруг не сорвалась И об башку Пизову – ХРЯСЬ ! С тех пор контуженный ПизА Не любит улицу ЛазА , А любит …Думай хорошенько ! Кого ? Да Юлю Тимошенко ! Любить ее – тяжелый крест , Она прекрасна , без извилин , Но прелести ее секрет Огромным суммам равносилен… Плохое имя – Родион . Старушки , бойтесь Родионов ! Судья Киреев – это он ! Попраньем занят он законов ! Над Юлей издевался дерзко . Терпела грубости она. Он оскорблял , хамил ей мерзко … И вот она заключена. Глава ВСЕЙ нашей оппозиции Сидит в прокуренной милиции. Снаружи – «умники и умницы» Переиначивают улицы , Сдирают всяких там Лазо Судье Кирееву назло. Потом и Юлю обдерут – «Проспектом Пизы» назовут.
VSC до ПРОХОЖИЙ Показати IP 18 Серпня 2011 17:50
!!!!!!!!!!!!!!!!
Михайло Наход Показати IP 18 Серпня 2011 16:30
Повністю підтримую Петра. Також луцьким депутатам слід було подумати, що відповідні жартівники знайдуться у місцевих радах Сходу та Півдня Україні і тоді вже важко буде зупинити процес вуличного уславлення політиків протилежного табору.
Oleg1982 Показати IP 18 Серпня 2011 18:15
Ще не зрозуміло чим суд закінчиться і що буде творити Тимошенко, якщо прийде до влади. Розумна людина придумала називати вулиці, лише на честь лише не живих на сьогодняшній день людей, а то ще до кінця життя можна і АНТИГЕРОЄМ стати
Читач Показати IP 18 Серпня 2011 18:37
Гарний текст, щирий. Видно, що писав емоційно, навіть імпульсивно. Авторе, пишіть ще, набридло читати пустослівних пустовітів
Vic Показати IP 18 Серпня 2011 19:53
Прикро, що такі люди як Петро в абсолютній меншості в Луцьку. Важко щось міняти в такому болоті...
місцевий Показати IP 18 Серпня 2011 20:51
ПРОХОЖОМУ овації!)))
Соціаліст Показати IP 18 Серпня 2011 21:13
Вітаю Петро! Ти написав як ідейний соціаліст! Ти справжній соціаліст, а не лише під час виборчої кампанії, як деякі зрадники! І далі достойно тримай високе звання захисника трудящихся і борця з націоналістичним капіталізмом!
антисеміт Показати IP 19 Серпня 2011 08:53
Ганьба!!! Іменем злодійки, яка пограбувала пів-України, називати вулицю в Луцьку. Вулиця імені Капітальман-Григян!? Давайте ще назвемо пару вулиць іменами Гершка, Сруля Соломоновича, Цукермана і т. п. В Тимошенко немає нічого українського. Все фальшиве - від і до! Нехай годує вошей у вязниці. Сонька Золота Ручка.
Маша Показати IP 19 Серпня 2011 09:49
От якраз Тимошенко не злодійка. А хто буде сидіти у вязниці і годувати вошей ми ще побачимо!!!
Zaratustra Показати IP 19 Серпня 2011 10:25
Это сколько надо ума чтобы человеку, по сути, ставить памятник при жизни
Zaratustra Показати IP 19 Серпня 2011 10:36
Это сколько надо ума чтобы человеку, по сути, ставить памятник при жизни
Ястребок Показати IP 19 Серпня 2011 15:43
Воровка Тимошенко или нет, должен сказать суд. В данный момент против нее возбуждены дела не только (или даже не) за воровство, но и (а) по другим статьям УК. Подождем приговора суда. Но называть ее именем улицу - идиотизм по-любому.
раптор Показати IP 19 Серпня 2011 16:38
тобто краще інтернаціональний, для українських колоніально залежних від Росії лівих - російський братній капіталізм?)
Анатолій Показати IP 19 Серпня 2011 16:55
Один Петро Верзун замінив би третину депутатів Луцької міськради. Толковий і розумний. А перейменування вулиці - крок Пизи (сама "Батьківщина " була в шоці, так собі ляпнув..."Батьківщина" - дограється...
ПРИХИЛЬНИК Показати IP 19 Серпня 2011 17:12
Це буде вирок не суді, а Яника. Тимошенко сильна і все переможе.ВОНА - ПЕРЕМОЖЕ.
Руда білочка Показати IP 20 Серпня 2011 09:54
Вітаю Петро!Підтримую Твоє обурення!Ти пишеш дуже рідко,але,цікаво і справедливо.А в Україні поки що немає достойних політиків,щоб їхніми іменами називати вулиці...
Здивований Показати IP 27 Серпня 2011 18:13
Ну якщо відомий луцький комуніст - Ястребок - підтримує пана Верзуна, то щось у пана Верзуна з думками не так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus