USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Петро Верзун: Не політизуйте надмірно…

Вчора (18.09.2008 р.) я вийшов із членів партії «Батьківщина». З приводу цього хочу дати декілька коментарів щодо мого вчинку:
-          по-перше, це не є політична акція і прошу надмірно не політизувати / не полемізувати мій вчинок;
-          по-друге,  як правозахисник я не бачу надмірної трагедії в тому, що та чи інша людина використовує своє політичне право;
-          по-третє, як представнику третього сектору мені близькі поняття солідарності з громадськими діячами щодо яких застосовуються неетичні вислови (я маю на увазі І. Гузя);
-          по-четверте, я особисто солідарний з грузинським народом і не можу мовчати щодо цього.
Також хотів би зауважити, що ігнорування думки виборців, які підтримують прозахідний вектор розвитку України призведе до катастрофи БЮТу на майбутніх виборах. Я надалі залишаюсь достатньо прихильно налаштованим до ідеології «Батьківщини» щодо внутрішньої політики, але не розумію близорукості зовнішньої політики.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
              10.05 Віктор Яручик в своєму записі ,,День Перемоги чи День скорботи?” підважив тяжкий  камінь нашої історії. Чомусь до…
            Справжня історична подія розуміється з часом. Я ніколи не був фанатичним прихильником Помаранчевої революції (взагалі проти будь-якого фанатизму і…
Так довго не робив записів в блозі, що якось уже ніяково щось писати. А може лячно? Знову залізуть аноніми і…
Коментарів: 37
Лихий Показати IP 19 Вересня 2008 16:07
Правильно Петро! Розумію що ти не міг назвати всіх причин виходу але і так зрозуміло, що партія, яка керується Брєжнєвим-Кирильчуком то не партія, а тоталітарне болото. Правильно зробив.
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 16:14
Петро, та чим же вона відрізняється від позиції Європейського Союзу. Думаю, що на цей раз ти перемудрив самого себе. Як прийшов так і пішов - нема його ніде ... це така казка про кота є, який хвалився що він у брід Дніпро перебреде...
Добрий Показати IP 19 Вересня 2008 16:31
Вітерцю тобі у вітрила!
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 16:31
а з чого ви взяли що когось цікавить ваш вихід. це ваші проблеми. просто хочеться привернути до себе увагу. блогування не передбачає використовувати інтернет-простір для піару. а у нас все навпаки.
Михайло Показати IP 19 Вересня 2008 16:34
Підтрмую тебе, Петро, повністю. Не знаю яким вітром тебе занесло в ту партію, таких як ти там не чують і слухати не збираються. Пора представникам третього сектору створювати свою політичну силу, але мабуть наївно думати, що вона зможе знайти підтримку народу не маючи харизматичних лідерів. На жаль партії-команди з гарними ідеями і розумними людьми в Україні програють партіям на чолі яких стоять вічно ображені лідери.
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 16:34
Мені здається, що крім Вас ніхто й не політизує і не полемізує Ващ вчинок.
Спостерігач Показати IP 19 Вересня 2008 16:37
Невже й ти Петро спокусився. Дуже лагідно пишеш на цому сайті, а істине обличчя показав на сайті Волинської правди. Тебе замовили як повію, а ти цього не захотів помітити... А жаль, тебе багато людей вважали порядним та принциповим.
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 16:38
Ніхто ніколи не знав що голова громадської ради є членом партії Батьківщина. Так це напевно дешевий піар? Твоє місце в ЄЦ. Батьківщині не потрібні такі Члени партії які , говорять що вони в партії коли з неї виходять. Ганьба! І забирай з сбою всіх своїх друзів.
Саня Показати IP 19 Вересня 2008 16:47
Вийщов то вийшов! Чому про це кричати, от мене кинула дівчина, але ж я мовчу!Чи може теж створити свій блог і всім про це розказати?
Андрій Показати IP 19 Вересня 2008 16:49
Розвал БЮТу це добре для України!
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 16:54
Стосовно ставлення до Грузії то ти правий. І нема чого нагинати голову перед дєдовщиною. Лінія партії повинна вибудовуватись її більшістю (ну це теоретично, правда, але треба ж комусь починати)
Не політик Показати IP 19 Вересня 2008 16:55
То це означає, що БЮТ потрошки "сипеться"? Шиба, Верзун, ... Хто далі?
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 17:03
Петро, а з чого ти взяв що хтось з цього приводу буде полемізувати?
Друг Показати IP 19 Вересня 2008 17:09
Петро може б ти ще побув? Диви і депутатом став би. Чи там тобі цього не обіцяли?
Партнер Показати IP 19 Вересня 2008 17:12
по-перше, якщо це не є політична акція то нащо верещати про свій вихід всьому люду; по-друге,дійсно, це немає всеохоплюючої трагедії в тому, що та чи інша людина використовує твоє політичне право; по-третє, як представник третього сектору ти чомусь не висловив свого ставлення щодо не етичної поведінки громадського діяча, який притягнув у сесійну залу російського прапора (я маю на увазі І. Гузя); по-четверте, ти не один солідарний з грузинським народом, але мало хто робить таких ідеотичних вчинків, а тим біш не горлопанить про це. А з приводу твоєї власної думки зауважу, що в тебе її вже, на жаль, НЕМАЄ.
Політик не політику Показати IP 19 Вересня 2008 17:13
Посипляться інші шибануті...
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 17:15
Думаю твій вчинок буде належно оцінено!Дивись, бо Шиба грамоту дасть!
Колеги Показати IP 19 Вересня 2008 17:16
Петро, а ми вважали тебе розумним...
Леонід Ілліч Брєжнєв Показати IP 19 Вересня 2008 17:27
Анекдот про мого учня: Він жаліється лікарю на непрохідність у шлунку. Лікар каже йому роздягнутись, потім проводить огляд хворого і каже: - Та у вас, пане нардепе, вже і отвору немає... Зализали все партійні підлабузники.
Ігор:) Показати IP 19 Вересня 2008 17:46
Чесно кажучи, я учора не виходив з партії "Батьківщина". А післявчора у неї, у партію тобто, не входив. Невже нікого не цікавить відсутність мого статевого (ввійшов - вийшов) акту із партією "Батьківщина? Ні? Я так і знав... Шура... ізвіняюсь, Пєтя, ми лішніє на етом празнікє половой жизні.
Чорна кава Показати IP 19 Вересня 2008 17:49
Якби Кирильчук нарешті вже накрався б і пішов на пенсію, то можливо не тільки ви а й інші достойні люди не покинули б БЮТ
Vlad Показати IP 19 Вересня 2008 18:05
Дуже емоційний крок. Можливо хтось вплинув на це рішення :))
Амонім Показати IP 19 Вересня 2008 18:21
А чи не багато уваги особі (вже не особистості), яка повністью лягла під Шибу та втратила своє власне обличчя???
Відвертий Показати IP 19 Вересня 2008 18:39
Скоріше всього Верзун (прізвище багато про що говорить) збирається в ЄЦи. А привід знайдеться. Якщо людина говорить про комфорт, то завтра поміняється ситуація і в іншому місці буде вже не комфортно. Але про яку хамську поведінку можна говорити по відношенню до самого хама-Гузя, з ним - його ж хамством, тоді може зрозуміє! А відносно позиції БЮТу до подій у Грузії, то вона не повинна висловлюватись кожним політиком або партією, Президент від імені держави, з урахуванням визначених зовнішніх пріоритетів, висловлює позицію держави в цілому. А відносно постіних звинувачинь БЮТу, то це невдала ющенсько-балогівська піаркомпанія, привід для розколу коаліції. В нас що в державі немає нагальних проблем? Події у Грузії тривожать українців в ракурсі можливої агресії північного монстра - Росії до будь якої країни в тому числі і нас, мотивуючи свої дії стратегічними інтересами і тільки. А наші лжепатріоти-верзуни підхоплюють кинуту смердючу "утку" і мусують її до безтями. Не обманюйте нас і самих себе, говоріть правду якою б вона не була і простолюд вас зрозуміє. Пане Верзун, чому ви рахуєте себе "вумніком", говорячи про пересічного українця, запевняю, ПЕРЕСІЧНИЙ Українець не дурніший за вас "членіків" щоб розібратись у всьому, в тому числі "Ху" есть "ху".
Marmuletka Показати IP 19 Вересня 2008 19:22
Плюнь хлопче і роби як сам собі знаєш.
Буревій Показати IP 19 Вересня 2008 20:31
І у нас є БЮТ... Пане Петре а налькович - НУ нашо він вам? Це ж єц, при чому повний...
new lider Показати IP 20 Вересня 2008 14:52
ха-ха, думаю Верзуна в ЄЦ ніхто не кличе, а от його амбіції стати другим спереду, а не ззаду (як це в БЮТ). Думаю петре потрібно інтенсивніше [вирізано - політична цензура] меру, а то диви тебе випередять. А щодо твого вихыду з Батькывщини - думаб для переважної більшості стало новиною, що ти там був.
new lider Показати IP 20 Вересня 2008 14:54
цей запис - дешевий піар. Ти навіть обскакав Гузя. ВІТАЮ!
Анонім Показати IP 22 Вересня 2008 12:22
Вступив у партію, вийшов з партії, кого цікавить? Нікого. Робити на цьому піар - можна, але чим ти тоді відрізняєшся від тих, хто робить піар на всьому, навіть на грубості? Кажуть з ким поведешся - того й наберешся. Хто з Шибою повівся, (а ти зараз Петре один з найближчих його соратників) той сам шибанутим став.
Longer Показати IP 22 Вересня 2008 16:49
Пішов і правильно. А куди пішов? І до чого тут Гузь? Сподіваюсь не до нього в підлеглі?:)
Спостерігач Показати IP 22 Вересня 2008 17:00
Що ти Петро повністю підстелився під Шибу, говорить і те, що свої заяви ти розміщуєш виключно на сайті "Волинська правда?", якій фінансується із кишені Шиби, а відповідно і редагується інформаційно-аналітичним відділом міськиконкому. Жоден негативний коментар там не проходить, а людям є що тобі сказати.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2008 18:49
Я не вірю, що Петро щось робить просто так. Така була вказівка чи Шиби, чи ще когось. Бо заяви Петра - це якесь дитяче лепетання. Даремно Петро дає себе використовувати кому б то не було. Невже так потрібні гроші? Щей найшов ким прикриватись - Гузьом. Та Гузь тебе завжди бачив десь. Шкода, що гроші зіпсували ще одного непоганого хлопця.
Marmuletka Показати IP 23 Вересня 2008 11:50
Як то негативні коментарі не проходять??? Скільки вже гадостів написала і всі ці коментарі є
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 14:04
Marmuletka донька плагіату. Не приписуй собі того, що не робила. По меншій мірі один з анонімів це я.
Шибшичкевич Показати IP 23 Вересня 2008 15:26
Для Marmuletka. Який бридкий вчинок, такі і оцінки. Що заслужив.
Анонім Показати IP 24 Вересня 2008 15:39
Так це виявляється Петро був у "Батьківщині"? Вперше чую. Оце-то активний член партії!
Анонім Показати IP 26 Лютого 2009 19:14
та лодарь він... крім того щоб переходити з партії в партію обо з одніеї громадської організації в іншу нічого більше не вміе робити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus