USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Психолог Ольга Созонік: «Хочу заміж» або Чого ж я насправді хочу?
Із фразою «хочу вийти заміж» живе практично кожна молода жінка. Але якщо ви вже досить довго в очікуванні того «особливого» дня, а диво так і не трапляється, слід замислитися, що ви робите не так або, що насправді ховається за такою «невинною» мрією.

Отож, ТОП-4 прихованих бажанням, про які не говорять «дівчата на виданні».

Бажання вирішити проблеми або реалізувати свої цілі

Як не крути, але часто жінка намагається через чоловіка вирішити свої фінансові проблеми. Високі мрії про дорогий автомобіль, відкриття власної справи ставлять жорстокі критерії щодо майбутнього чоловіка. Як результат - пошук партнера стає доволі складним, затягується, інколи - на роки.

Бажання жити окремо від батьків

Вийти заміж також складно, якщо на перший план стає питання самостійності та незалежності від батьків. В такому випадку пріоритетом у виборі партнера стає наявність власних квадратних метрів або фінансового потенціалу їх придбати. Якщо партнер немає житла - він автоматично «пролітає». І, якби це не було сумну – байдуже на великі і щирі почуття. Отож, пошуки тривають…

Бажання стати «кращою версією себе»

Майбутній нареченій здається, що як тільки з’явиться партнер, вона розквітне, її очі засяють і життя наповниться барвами. У її фантазіях вона стане більш стрункою, одягатиметься привабливіше і готуватиме здорову їжу… Але реальність – річ подекуди жорстока. І наречена в ній - лінується сходити у спортзал, обідає у фаст-фуді і вдягає улюблені зручні джинси, тому що так швидше/простіше.

Бажання заповнити вільний час і простір

Буває й таке, що мрії про подружнє життя – є банальним способом заповнити свій вільний час. Марення про заміжжя пов’язані із тим, як вона буде проводити вечори і вихідні разом із сім’єю. Коли ж партнер затримується на роботі, просить вільний час для себе або для свого хобі, то жінка із нерозумінням припиняє стосунки. Для себе пояснює це тим, що чоловік егоїстично ставить власні інтереси на перше місце.

Подружнє життя – це перш за все уміння любити і сприймати свого партнера таким, яким він, бодай навіть з недоліками. Але, свого - справжнього. Важливо підтримувати один одного, допомагати в облаштуванні побуду, вихованні дітей. В цьому – суть подружнього життя.

Очікувати, що партнер або сімейне життя якимось чином допоможе вам вирішити ваші індивідуальні виклики, просте марнування часу.

Тож – вперед підкорювати власні мрії і власні вершини. Змінюйте роботу, шукайте варіанти, як реалізувати себе, відкривайте власну справу, вирушайте у мандрівку, змінюйтеся тощо.

І ось, сповнені емоціями від того, що вам оточує, навчившись радіти простим речам і власним перемогам, ви неодмінно зустрінете «його». Тож – більше не гайте жодної секунди. Хай щастить!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Головна функція нашого мозку – думати і аналізувати. У час кризи – якою б вона не була, чи то фінансовою,…
По добрій традиції у першу неділю лютого відбулась зустріч однокласників. Минуло десять років після останнього дзвоника
Багатьом українським школярам виконувати домашнє завдання допомагає вся родина. За зошити беруться мама, тато й навіть дідусі та бабусі. Коли…
Коментарів: 1
Вододя Показати IP 17 Лютого 2018 01:14
Хочу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus