USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90
Тарас Літковець: Шкода їх – не везе їм з лідерами

Весь інформаційний простір «забитий» інформацією про війну Грузії з Росією і навіть блогери «Волинських Новин» висловили свою думку.
Переконаний це дійсно актуальна тема, а надто – коли дивишся як наші політики наввипередки один поперед одним намагаються нас налякати. Одні безсоромно пропонують лягти під старшого брата чи то сестру, інші, на кштал гарячого грузинського джигіта, – готуватись до війни.
На мою думку, адекватний лідер нації, себто Президент, ніколи б не допустив збройного конфлікту, тим більше війни, а якщо і допускати, то треба як мінімум бути готовим. Інтелектуальні, розумні люди завжди домовляться і знайдуть спільні інтереси, недолугі (якщо бути коректним) намагаються кидатися в бійку, а після першого удару починають розуміти, що, все ж таки, треба було домовлятись.
Завжди думав, що Україна якась обділена: і те не так, і топтали нас, і гнобили, мову забороняли, і свободи не було, то Прем’єр не такий, Президент на другий день після обрання перестає подобатись, – одним словом не везе.
Тепер переконався грузинам не везе ще більше.
Шкода їх – не везе їм з лідерами, а нам?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Колеги, я переконаний, що всі з жахом слідкують за небувалим ростом долара та євро. Або ж за падінням гривні. Мене…
Декілька днів поспіль у місцевих новинах показують суперпрезентації – відкриття дитячих майданчиків. Переконаний – це потрібні і правильні речі, але,…
Заарештували мого хорошого приятеля Бориса Пенчука. Того самого, який є автором серії книг про Донецьку мафію. Причому згідно інформації якою володію,зроблено…
Коментарів: 12
Дядечко Показати IP 14 Серпня 2008 22:00
І нам не везе. Сосновського в президенти!!!
Баба Стефа Показати IP 14 Серпня 2008 22:43
Синку ти продав за 100$ ПАРТІЮ"пора".,КРАЩЕ ЗАКРИЙ ПИСКИ!
urbanajangla Показати IP 15 Серпня 2008 08:57
Як казали мудрі: "Хочеш миру? Готуйся до війни!" В даному випадку Росія не заспокоється, поки не зробить Україну Своїм сателлітом.
Анонім Показати IP 15 Серпня 2008 09:27
Вважаєш що краще було б віддати грузинам Осетію, а нам Крим??? "- Ты что это, царская твоя морда, казенными землями разбрасываешься?" (с) "Иван Васильевич меняет профессию"
Анонім Показати IP 15 Серпня 2008 09:36
Антоне Павловичу, коли вам буде ампутувати руку чи ногу сусід заради власної вигоди - згадайте про інтелегентність й спробуйте з ним домовитись пока він скальпелем коверятиметься у вашому тілі.
Анонім Показати IP 15 Серпня 2008 11:18
А хiба саакашвiлі намагався порозумітіся з москалями?сам нарвався
Інкогніто Показати IP 17 Серпня 2008 21:47
Лідер - це важливо, бо виконавців завжди вистачає.А тобі не варто було знімати з себе функції молодіжного лідера.Адже хтось мені колись обіцяв, що перевернем це місто разом...
Анонім Показати IP 18 Серпня 2008 10:41
бабі стефі! А кому продав і чого за сто доларів?
Олександр Показати IP 19 Серпня 2008 11:42
Не треба ні лягати під Росію, аби лягти, ні готуватися до війни, ані пхатися до НАТО. А оскільки наш "месія" до НАТО пхається і безліч дрібніших вождів-с...олизів його підтримує, то нам теж із лідерами не щастить. Утім, якщо прислУхатися до тих, хто називає "помаранчеву революцію" операцією американських спецслужб (а називає її так навіть не російська - західна преса!), - то це багато чого пояснює.
Анонім Показати IP 28 Серпня 2008 14:11
Антоне, ти або свій блог не переглядаєш, або погоджуєшся з позицією Олександра? Розяснино народу що й до чого.
Антон Показати IP 28 Серпня 2008 17:28
Аноніму _ я не розумію, що треба роз яснити Олександру. Людина написала своє бачення. Моя думка в статті, хто як хоче так і розуміє. Дякую за коментарі,
Анонім Показати IP 16 Вересня 2009 22:45
Не тринди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus