USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Євгеній Черняк: Ми утримуємо дорогу машину, яка повільно їде назад
Навіщо нам потрібна така система управління?

Якщо кожну проблему в Україні вирішують волонтери.

Якщо лікарям допомагають бізнесмени.

Якщо підприємці в різних регіонах країни зорганізувалися і разом допомагають усім нужденним.

За свої гроші і після сплати податків.

Якщо в цей час ті, хто нескінченно «маютьправонапомилку» тільки дратують всіх своєю тупістю, ніяк не реагують на те, що потрібно допомагати місцевим інвестору, а всі бізнесмени посилаються на досвід інших країн, вигадувати нічого не потрібно, просто повторіть, але і на це не вистачає мізків і мотивації.

Якщо в карантин можна працювати одним, а другим карантином по зубах, боляче.

Якщо в цей момент бізнесу стоп, але чиновників ніхто не скорочує і не відправляє у відпустку за свій рахунок і вони непогано, залишаючись на повному утриманні, просто перестали ходити на роботу, але продовжили отримувати зарплату.

Задаю собі питання, а навіщо взагалі потрібна ця система, якій ми всі платимо податки і чекаємо, що в важливий момент будуть рішення. Але їх немає, а є нескінченний популізм і розповіді, як вони хотіли, але у них знову не вийшло!

Хочу зрозуміти, навіщо утримуємо таку дорогу машину, яка, при чому, їде назад.

Євгеній Черняк — український бізнесмен, Голова наглядової ради холдингу Global Spirits. За рейтингом «Найбагатші люди України 2009» журналу Форбс, Євген Черняк посідає 28-ме місце зі статками 250,3 $ млн.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В американському місті Сан-Франциско вперше просто неба випробували прилад, який призначений для "освітлення" хмар та відбиття сонячних променів назад у…
Сьогодні, 14 серпня, в обласному центрі Волині поблизу Варшавського ринку та гіпермаркету «Там-Там» сталася ДТП, учасником якої стала пожежна машина,…
Мешканці Ковельщини кажуть, що вони – у відчаї, адже найближчими днями потепліє, після чого ситуація з рештками, що не утилізували…
Коментарів: 1
??! Показати IP 25 Квітня 2020 19:29
Що ви пропонуєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus