USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Віктор Левандовський: Історія про Сервіс

Взяв я собі клієнт-банк від Надри. Виявилося, шо я таки перший клюнув на ту тєхнологію, бо не обійшлося без граблів.
Сталося так, що кілька клієнтів повідомили про проплату. Я облазив весь той клієнт-банк, у всі закутки позаглядав - нема бабла. Прочекав ще день (не мав часу визвонювати по банк-менеджерах), - таки нема бабла!
І шо робити - позвонив я до свого менеджера (дуже приємна дівчинка Альона), та звязалася із Штабом і таки виявилося шо моє бабло є на рахунку, а КлієнБанк упрямо робить з того таємницю. Пообіцяли рішити до вечора, вибачилися...Взагалі то я люблю поскандалити... А тут так оперативно зреагували і культурно провели розмову, шо я навіть не обідився, не дали поводу... Растьом!
Я фанат сервісу, і тому подобаєця мені обслуговування в Надрі - Висока Культура!
От мав проблему з карткою в приваті - за три дні зробив 15 дзвінків, і ніц не добився...
Маю надію шо таки колись почнеться в нас ера Сервісу, а то шо банках, шо в супермаркетах ше панує епоха \"радянськој торгівлі\" - а ля \"іді отсюда, бєз тєбя тошно\".
Все сказане захищено ІМХО (imho)
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Мені в Луцьку жити класно. Було діло – кликали мене в Київ на круті діла. Поїздив я, подивився – галяк.…
Становлення громадянського суспільства та його інституцій є однією з головних складових переходу від авторитаризму до демократії. Ще до проголошення незалежності,…
13 серпня ц.р. мені випала честь від імені Луцької міської ради урочисто відкрити відновлений цвинтар у місті Хелм, де похований…
Коментарів: 13
Такого ж рівня Показати IP 8 Вересня 2008 17:01
А міні подобаїця як ти базаріш
Анонім Показати IP 8 Вересня 2008 18:00
Мошиш коли хочиш!
Луцянін Показати IP 9 Вересня 2008 10:08
Навіщо таку [вирізано - політична цензура] писати
Простий Показати IP 9 Вересня 2008 13:06
Віктору Левандовському. Як парость виноградної лози, Плекайте мову. Пильно й ненастанно Політь бур'ян. Чистіша від сльози Вона хай буде. Вірно і слухняно Нехай вона щоразу служить вам, Хоч і живе своїм живим життям. (М. Рильський). Можливо варто задуматись над цими рядками і зробити певні висновки. Так, я погоджуюсь, що не Ви перший і не Ви останній. І сьогодні, їдучи з роботи додому, я стовідсотково почую подібний лексикон. Я категорично проти будь-якої цензури, але поясніть мені мету такого викладу думок у блозі.
Ігорь:) Показати IP 9 Вересня 2008 13:59
Вітьок, а чьо ти не употрібляєш таких слів, як на [вирізано] і в[вирізано]? написав би канкрєтно - цей сервіс на[вирізано], а цей - в [вирізано].
банкір Показати IP 9 Вересня 2008 16:38
Кожен банк є своєрідним і наскільки ти там є привілейованим клієнтом настільки швидко вирішуються твої питання.
Анонім Показати IP 10 Вересня 2008 22:04
Вікторе, ми ваш говір можем почитати і на Просто Луцьк, тут то навіщо ця безглузда писанина?
Ігорь:) Показати IP 11 Вересня 2008 16:36
Бадрячьком дєржись, пацанчік. Бадрячком!:)
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 11:19
Питання: "Что курил автор?"
~ Показати IP 18 Вересня 2008 19:53
Тошно бадрячком пацанчеГ
Анонім Показати IP 20 Вересня 2008 19:46
бадрячком! БАДРЯЧКОМ!!!
Тащюсь Показати IP 26 Вересня 2008 16:17
Якой крутой блог! Я тащюсь ат Віттька, бо відно що він крутой пацан, а не то шо вся плєбса. І губи у нього рабочі, а не то шо у деякіх звьозд тут нфуфирених. Так трімацца пацан. Хво реве і стогне.
Nick Показати IP 2 Травня 2009 01:35
What kind of language is this???... Probaly BYDLO-HOHLYUIS'KA MOVA, sorry, " CHI TO BAZAR"...to be honest,I DO NOT GIVE A SHIT for such Ukraine together with SUCH ukrainians... "Bright" future really is in front of you... I'm sorry to say. Really am... Mykola, Great Britain

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus