USD 39.85 40.25
  • USD 39.85 40.25
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20
Віктор Левандовський: Вітаю всіх користувачів волинського інтернету ;)

Ось вирішив поділитися власними думками по галузі інтернету (так – саме інтернетної галузі, хто не віре, що то вже галузь – хай не читає далі), в якій я особисто кручуся.
 
І маю цікаві спостереження. Насамперед, по величині місцевої аудиторії.
 
Взагалі, вважається, що український інтернет – то інтернет київський. Відрадно, що таки ця тенденція починає вмирати, і «обласні інтернети» набирають добрих оборотів.
 
Якщо роки два назад київських користувачів у статистиках було понад 95%, то наразі маємо порядка 70%.
 
З поганих новин – що Луцьк займає перше місце з кінця.
Це видовище можна подивитися отут: http://index.bigmir.net/geo?&d=0&y=2
Сусіднє Рівне чомусь має в 7 разів більше... :(
 
З хороших новин – є надія до збільшення, таки великий запас ще є.
 
Думаю, що в Україні кількість користувачів почала шалено рости з появою укртелекомівської послуги ОГО, яка вже стала соціяльним явищем (так, звичайно це майже рекламування послуги, може мені за це заплатять мільйон). Часто чую, що зараз не підключають, бо там не хватає «портів». Таки жаль, наші реалії ((
 
За динамікою росту можна глянути на цікаві цифри тут: http://index.bigmir.net/, там є річний графік.
 
І шо ми маємо? Цифри.
 
Якщо глянути на однокласниках, наприклад, в групу «Ми лучани», то матимемо майже реальних людей. Ця група створена десь рік тому, на початку травня 2008 року мала майже 200 учасників. Восени там вже налічувалося понад 2500 чоловік, а наразі в момент цієї писанини бачу вже 5982 людини. Таки то є нормальна тенденція, ростемо.
 
Там ше є група «Реальні лучани», там менше людей (269), але то є люди дуже цікаві, мав би час – сам би там тусувався.
 
От що мені подобаєтся на тих однокласниках, так то те, що де ж ще можна побачити майже всіх знайомих дівок  в купальниках, як не там.
 
Отже, маємо хороші тенденції щодо розвитку інтернету на наших теренах, це дуже сприятливе підгрунтя для знайомства людей в мережі та їх спілкування. Спілкування в реалі, звичайно, нічого не замінить, проте часу на все і на всіх не хватає, а інтернет-спілкування дозволяє підтримувати відносини з великою кількістю людей.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Інтерв’ю в газеті «Луцький замок»,  № 26 від 03 липня 2008 р.    Про попередню роботу З 1999 року став…
13 серпня ц.р. мені випала честь від імені Луцької міської ради урочисто відкрити відновлений цвинтар у місті Хелм, де похований…
Становлення громадянського суспільства та його інституцій є однією з головних складових переходу від авторитаризму до демократії. Ще до проголошення незалежності,…
Коментарів: 11
Анонім Показати IP 30 Квітня 2009 11:09
Афігєть аналітіка. Я у шокє. :-))))))
Тетянка Показати IP 30 Квітня 2009 11:54
проблема в тому що не всі наші місцеві провайдери відмічаються бігміром як Луцьк... Той же ОГО чи датагруп...
віктор Показати IP 30 Квітня 2009 12:13
Не можна аналізувати розвиток інтернет "галузі" на Волині по кількості учасників у групі "Ми Лучани" на однокласниках! Це може однокласники збільшуть свою аудиторію!
Назар Правда Показати IP 30 Квітня 2009 13:27
"От що мені подобаєтся на тих однокласниках, так то те, що де ж ще можна побачити майже всіх знайомих дівок в купальниках, як не там", - РЕСПЕКТ!!!
Вінстон Показати IP 30 Квітня 2009 15:21
ДААААААААААА! І до чого тут це? Сиди на однокласниках і ганяй лисого на дівок в купальниках, а сюди не варто писати!
Аlex Показати IP 30 Квітня 2009 16:07
Матеріал слабенький. А також багато стилістичних і граматичних помилок. Потрібно вводити цензуру.
Анонім Показати IP 30 Квітня 2009 16:37
і що ту такого аналітичного? Може розширте круг дописувачів?
Макс Показати IP 30 Квітня 2009 23:30
Шановний Левандовський, по-перше, ваші дані не є зовсім достовірні, по-друге, ви спочатку зробіть ресурс який би зацікавив волинського користувача, ато таке враження , що ви спроможні тільки на таку хрень як "Візитка", написана на готовому двіжку, по-третє, яке ви взагалі маєте відношення до волинського інтернету, ведете тут блог то пишіть будь-ласка адекватні пости.
Макс Показати IP 1 Травня 2009 11:16
Левандовський, а вас як регіонально відмічає бігмір?
Ананістка Показати IP 1 Травня 2009 15:16
а блог то називався: "Вітаю всіх користувачів волинського інтернету ;)". мабуть, серед дописувачів таких не виявлено...
Ен Показати IP 4 Травня 2009 14:27
От класний чолов'яга, це ж треба в одній статті зачепити таку широку аудиторію і толерантно натякнути на необхідність нету для всіх)))..(мається на увазі піар ОГО, цифри, патріотизм ше луцьких дівок в купальниках де можна побачити натякнув)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus