USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12
Віктор Яручик: Хочете бути здоровішими?

Думаю, кожен відповість: «Звісно, хочу бути і здоровішим, і прожити довше!» У мене рецепт – простий. Не потрібно ходити до лікарів, знахарів, вживати додаткові ліки. Просто тиждень не дивіться жодні політично-економічні новини, ток-шоу у стилі Шустера, не читайте преси. Виділіть цей час для себе та своїх близьких людей, телевізор умикайте лише заради перегляду телекомедій, пресу читайте виключно аполітичну. Впевнений, що більшість після такого посту почуватиметься значно бадьоріше і настрій зросте. Перевіряв неодноразово – помагає, однак за тиждень-два знову тягне дізнатися, що ж там нового.
 
І не потрібно мені зараз перечити, що, мовляв, це громадянський обов’язок кожного справжнього Українця стежити за політичною ареною і брати безпосередню у ній участь. Ми, звичайні смертні, вже давно практично нічого не вирішуємо. Це, зрештою, і показали останні соцопитування. Середній клас, до якого всі ми хочемо, проте не завжди можемо, себе зарахувати, не вірить у те, що в стані щось змінити у державі. Також середній клас не представлений у політикумі вищого рівня. Думаю, у найближчі роки нічого не зміниться, хоча й не хочеться бути песимістом. Хіба що значно погіршиться і без того нікудишнє матеріальне становище більшості громадян або ж виринуть назовню кричущі факти фальсифікації наступних виборів. Люди можуть не стерпіти і нарешті поскидають нинішніх ідолів. Але щось я розмріявся... Бо хто прийде на зміну? Молодь? Сучасна політична молодь ідейна, однак прагматична. А як вона любить самопіар!!!
 
Чи будуть вибори у грудні? Думаю, будуть тільки точно не 7 грудня. Лебідь-Рак-Щука будуть всіляко затягувати цей процес, банки знову будуть «плакатися» на кризу і душити звичайних обивателів. Ціни ростимуть, а грошовиті мішки-торгівці казатимуть, що у всьому винне невизначене становище нагорі, яке призводить до нищення економіки.
 
Але що це я взявся за словоблуд... Прошу вибачення! Жодного слова про політику, ми ж хочемо бути здоровішими. Та чи вистачить політичного посту бодай на тиждень кожному із нас?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
  Автобус «Луцьк – Радом» уже стояв на першій платформі, коли новенький, два дні тому куплений у салоні, чорний та…
Незважаючи на близьке сусідство із Польщею, українці не раз переконуються у тому, що наші мови хоч і подібні, однак деякі…
З кожним роком технологічний прогрес та глобалізація змінюють весь світ і нас разом із вами. Здавалося б, нам набагато легше…
Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2008 20:50
Це точно. Нафіг ті вибори. Краще давайте більше думати про себе
Студентка Показати IP 27 Жовтня 2008 14:29
Хотілося б додати кілька слів про сучасну молодь. Як на мене, то більшість абсолютно інертна, і їй глибоко плювати на те, що відбувається на політичній арені.Мало кого цікавить політика, телевізор вмикається коли на екрані з"являється К.Собчак. Я не думаю, що від тако роду інформації буде розвиватись здорова нація, принаймні про стан психіки можна буде посперечатись. =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus