USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12
Віктор Яручик: Собаку на триразове харчування

Бувальщина
 
В одному з поліських сіл померла одинока жінка. На похорон приїхали далекі родичі із Луцька та Рівного, поховали померлу, розпродали господарство ледве не за безцінь і назад у свої міста повернулися. З усього майна лише стара собака лишилася, котру забрав сусід, аби та з голоду не пропала.
 
Однак тварина була надзвичайно вибаглива до харчування. Покійна жінка свого часу підкормлювала її то молоком, то сиром чи навіть кістками з м’ясом, тож новому господареві довелося непросто. Два тижні собака не хотіла їсти ані крихти хліба чи картоплі – бо ж м’яса з молоком їй точно ніхто не збирався давати. Тварина геть схудла і всі думали, що їй вже пряма дорога за покійною господинею, однак згодом почала поправлятися. Сусіди дивувалися і піджартовували над новим власником пса, що той усе ж здався і почав підгодовувати нещасну тварину чимось добрим.
 
– Нічого подібного, ще чого! – відповів заощадливий чоловік. – Секрет простий – собака їсть те ж саме, що й мої поросята – картоплю з осипкою. Щоправда довелося її перевести на триразове харчування: годую її щопонеділка, середи та п’ятниці.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
З кожним роком технологічний прогрес та глобалізація змінюють весь світ і нас разом із вами. Здавалося б, нам набагато легше…
Вкотре, коли наближається 9 травня, згадую свого вже давно покійного дідуся Іларіона. Він закінчив всього чотири класи польської школи, однак…
  Автобус «Луцьк – Радом» уже стояв на першій платформі, коли новенький, два дні тому куплений у салоні, чорний та…
Коментарів: 2
Олег Криштоф Показати IP 20 Лютого 2009 17:34
Свого пітбуля три рази в тиждень кормив. Ефективна система,багато спеціалістів рекомендують, тільки м'яса не наберешся.. Осипка теж не погано). А від картоплі псина й здохнути може..
Іванна Поліщук Показати IP 22 Лютого 2009 22:40
А мені шкода песика. Бідолаха ще не відійшов від втрати господині, як довелося змиритися з жорсткою дієтою. Моя собака хоча і не вибаглива до раціону була, зате годували її три рази... на день! Люди, не ображайте братів наших менших! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus