USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08
Віталій Буряк: Кому по Києву КоЗУ водити?
27 квітня на мітингу біля ВРУ Тимошенко закликала до об’єднання опозиції. І знову – під своїм монопольним та беззаперечним диктатом. Але отримала гучного ляпаса від мітингувальників. Чому? Напевно, тому, що вже багато хто сприйняв такий заклик як пропозицію «кохання» злочинця до жертви». Чи як пропозицію шулера зіграти в карти.

Об’єднання – це, в першу чергу, спільна відповідальність за наміри та дії. Це що – всі інші мають нести відповідальність за «діяння» Юлії Тимошенко? За газові угоди у 330 доларів, за її домовленості та хіхікання з Путіним над Ющенком, за фактичну здачу інтересів України? З хворої голови на здорову…

«Відповідальність багатьох – це безвідповідальність кожного». Цього і хоче «Леді Ю» – її особистої безвідповідальності в загальному «колгоспі». Щоб за всі її антиукраїнські дії, за її «нагородження непричетних» нам було «покарання невинних». В черговий раз. А ВОНА знову буде «вся в білому» – типове політичне шулерство.

Хто має відповідати за перебіжчиків із БЮТу і НУНСу? Чи не той, хто їм продавав парламентські мандати? Чи «нічого особистого – тільки бізнес»? Навкулачки у ВРУ побилися з ними, але чого ж зразу після зради, в іншому місці, не втовкмачували свою «справедливість» у їх голови? Бо там телекамер не було, щоб похизуватися новинками від Луї Вітона?!

Чи не простіше було б просто скласти депутатські повноваження БЮТ і НУНС? Простіше, але не вигідніше. Бо недоторканість «кришує» кримінальний бізнес. А весь галас лише в тому, що Янукович випередив Тимошенко у здачі України Путіну, за що й отримав преференції. Стань президентом «газова принцеса», то робила б те саме, можливо, що й швидше. ПРіБЮТ тому факт.

Відповісти за свої помилки – важко, але чесно. Однак це дано лише для людей, які мають честь і гідність. Дії інших – закликати людей водити по Києву КоЗУ – Комітет захисту України. Щоб у черговий раз на спинах інших повернути собі владу і примножити багатство, вкрадене у держави… Але про це Тимошенко мовчатиме, а в «день солідарності трудящих» знову «заспіває колискову» до чергового «народного опору». Чи «заколише»?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
У меня есть три композитора, которых я люблю: Микаэл Таривердиев, Энио Мориконэ, Бенни Андерссон. Последний создал группы «АББА», «Европа» и…
Я ніколи не йшов «під хвилю влади». І зараз не піду! Я розумію, що багато хто чекає від мене нових…
«Ой, - буряк. Пропала моя блузка!». Цей вислів з реклами мене неабияк розсмішив. Але більше здивувало запитання одного знайомого: «То…
Коментарів: 12
ковбой Показати IP 29 Квітня 2010 13:39
Украинцев с билбордов обозвали хохлами Такая социальная реклама появилась в Кременчуге. Причем, массовая. Отношения горожан к подобным творческим находкам разняться. Причем, большинство высказывается о недопустимости использования слова хохол. смотри здесь - http://narod.mycityua.com/news/2010/04/28/165341.html
Ястребок Показати IP 29 Квітня 2010 13:50
Архіпрекрасна стаття! З дозволу модератора, додам: Тимошенко, якби стала президентом, справді теж здавала б Україну Путіну; але не тому (чи не тільки тому!), що Вона має проблеми з честю й гідністю - є ще певні реалії, насамперед в економіці, які не дозволяють Януковичу діяти інакше, і Воні теж би не дозволили. Інша річ - Вона в тих реаліях і винна дужче від усіх, навіть од Пасічника-Голодоморенка: уряд із останнього кварталу 2007 по весь 2009 включно хто очолював?
yav Показати IP 29 Квітня 2010 14:10
Ху! Аж дихати легше стало.. а то я думала, що навколо - одні зазомбовані тимошенківці. Є ще здоровий глузд! Урррра! Віталій, дякую!
Тоже Витя Показати IP 29 Квітня 2010 15:29
Балшое спасипа Веталию Буряку за принцепиальную пазицию. В. Янукович
Тарас Показати IP 29 Квітня 2010 15:34
Віталію, звідки стільки жовчі? Подобається Тимошенко чи ні, але вона є на сьогоднішній день найрейтинговішим опозиційним політиком в Україні. Чи тобі було б краще щоб вона пішла в тінь і не організовувала рух опору цій дебільній владі? Чи щоб вона все організовувала під Гриценка чи Кириленка? Для чого критикувати її за те, що вона б могла зробити з твоєї точки зору, якби прийшла до влади? Для чого критикувати за газові домовленості, згадай в яких умовах вони підписувалися. Ющенко перед цим заявив, що нам потрібно з Росією перейти на ціну 450 доларів за 1000 метрів кубічних газу, Європа мерзла від страшних як для них морозів, регіонали проводили чергові ток-шоу на ТБ з директорами хімічних підприємств, які шпетили Тимошенко вздовж і в поперек, бо їм недостатньо було газу для роботу у повну потужність, і т.д. Це не найкраща ціна, звичайно, це був крок назад, але такі були реалії. І ціна, між іншим, була середньою як для Європи.Життя показало, що за дешевий газ потрібно здавати суверенітет. Дешевого за просто так нічого не буває. Цю дискусію сьогодні потрібно вже припиняти, вона відволікає нас від головного: згуртування проти влади. Віталію, і головне: чи час зараз з'ясовувати стосунки? Чи час згадувати вчорашні образи? Чи потрібно нині все ж відкинути все, що заважає рухатися уперед. Віталію, чекаємо твоїх оцінок сьогоднішньої влади і її дій, а роз'єднувати опозицію і без тебе є кому.
розочка Показати IP 29 Квітня 2010 18:10
Дивлюсь на Ваше фото і не буряк Ви, а редька.Дійсно потрібно гуртуватись, і нормальні прозиції давати, а не зловтішатись. І чисто по-людськи: ще не всі витримають той шквал який витримує Юлія Володимирівна Тимошенко і те, що вона говорить від себе, то вже напевно життя навчило...
ViPiR Показати IP 29 Квітня 2010 22:13
Тарас 29 квітня 15:34 _______________________ Нехай ВОНА цей рейтинг покладе собі на поличку або повісить в рамочку! Мітингами ситий не будеш!
Ястребок Показати IP 30 Квітня 2010 09:14
Тарасе, не виключено, що найрейтинговість Вони - явище тимчасове. Я хоч і прихильник Януковича, але вважаю, що сильна опозиція владі потрібна (!). Проте щоб опозиція була сильною, то "рухатись уперед" їй краще без Вони. Чому? Та тому, що Віталій Буряк 100% має рацію: Вона тільки й уміє спершу наробити якоїсь шкоди - зруйнувати економіку тощо, - а потім усе звалити на когось.
Вона Показати IP 30 Квітня 2010 09:35
Розочка,а чому ви свое фото не виставили,щоб побачити- розочка ви насправдi чи бур'ян.Фамiльярнiчати це зовсiм не серйозно.
Корінь Показати IP 30 Квітня 2010 10:09
Віталію, ще раз переконався, що в тобі є талант. Але не витрачай його на догоду януковичам. Подивися хто тебе хвалить - шкода.
VSC Показати IP 30 Квітня 2010 10:13
Все правильно, только где альтернатива? К чему подталкивает автор? Молча сидеть и смотреть как банда сдает страну оптом? Главарей этой банды волнует только их личное благосостояние, им наплевать на страну и людей. Виталий, предложите свои варианты действий. А я их покритикую.
до VSC Показати IP 30 Квітня 2010 10:44
Критикуй, не критикуй, все равно получишь ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus