USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08
Віталій Буряк: Про патріотизм і псевдо

Свою думку про патріотизм нікому не хочу нав’язувати. Тому, кому вона не цікава, прошу – не читайте далі! Далі – не про вас.
А тепер, коли не цікавих немає, саме для тих, хто мене читає, продовжу свою думку і про це, і про все інше.
Спочатку повернемось до моєї публікації-блогу «VIVA VN! Так тримати!» http://volynnews.com/blogs/view/id/329/. І до так званих коментів псевдо-патріотів. Багатьох я знаю, але не додам їм «слави Геростратової» - я ніколи не коментую ні своїх статей, ні своїх блогів. Це мій принцип. Щоправда, «геростратові діти» іноді підписуються моїм ім’ям, щоб здобути собі більшого гонору і спровокувати мене на емоційну, не адекватну відповідь. Як казав мій знайомий, старий одеський конферансьє – НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ!
Так, я залишаюсь при своїй думці: російськомовний варіант, в додачу англійськомовного, білоруськомовного та польськомовного – є виграшним для «ВН», та й для будь якого волинського сайту. Хоча спровокований засновниками ухід першої команди багато що змінив у перспективі новинного лідера Волині, не залишає актуальності для міжнародної перспективи.
Спочатку цитати з попередньої статті: «Тепер про патріотизм. По-перше, «ВH» (і це вже почалось!) почнуть «бити» за «підтримку російської мови (м’яко кажучи)». По-друге, з цим обов’язково «примажуть» всіх журналістів, які працюють для «ВН». До них, а не до БЮТ, прив’яжуть всі обіцянки-цяцянки Юлії Тимошенко і її гоп-компаній на місцях! І знову, за продажність бізнесу, відповідатимуть журналісти? Агу, діточки, - а за свої діла кожен відповідатиме сам! Агу, діточки, агу! На журналістів свої кривди вішати не раджу! Ікнеться брехня, та й ще не раз! І відповість – правдою!». Нагадую, що це написано ще 11 червня. Що тут не правда? Партійний блок залишився, журналістів «пішли». І я знову ваш пророк? Сміюсь і плачу!
Агу, псевдо-патріоти! Настав і ваш час! Бо під різними ніками-«анонімами» вас краще мій знайомий називає подібним словом, але на «о», не в образу вам сказано. Я би вас назвав «ад’ютантом Шерхана», із відомого фільму «Мауглі». Бо ви такі і є. Але не про вас мова. Як і не про ваші коментарі щодо висловлення своєї особистої політичної позиції Олександра Пономарьова, Руслани, Ані Лорак, «Другої ріки» - це їх позиція, у тому числі і політична. Я з ними категорично не згоден, але поважаю їх думку. Поважайте і ви думку тих, хто хоч щось робить, а не є просто «ад’ютантом Шерхана».
Мова про той патріотизм, яким я його розумію. Українець – це той, хто розмовляє і володіє вільно, крім своєї, мовами багатьох народів. Українець – це той, хто дає взірець рівняння для кожного, навіть не українця,  але людини. Українець – це той, хто будує не лише свою державу, але і світ. Ярослав Мудрий, Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Пилип Орлик, Леся Українка, Олена Пчілка, Нестор Махно, Симон Петлюра, Володимир Винниченко, Михайло Грушевський… Цей перелік видатних українців можна продовжувати і далі. Я готовий навіть скласти, принаймні, їх сотню. Навіть на Волині. Суть одна: це – українці! Це – патріоти! І це слава і гордість нації!
А продажним байстрюкам на початку цієї статті я сказав: не читати! Не для вас!
Щирий, не політичний, українець Віталій Буряк
 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Чому Дванадцать лицарів Круглого столу відправились на пошуки «Чаши Грааля»? Тим самим прирекли на зникнення Камелоту. Чи зникнення Камелоту прирік…
Моя більш ніж піврічна відсутність на Волині багато кого здивувала. На те були мої столичні, власні, сімейні причини. Але мене…
«Ой, - буряк. Пропала моя блузка!». Цей вислів з реклами мене неабияк розсмішив. Але більше здивувало запитання одного знайомого: «То…
Коментарів: 4
Cтудент Показати IP 30 Вересня 2009 15:27
Погано, що нові блоги не виставляються на першу сторінку. Цікавий блог, і коментами був би не обділений
Андрій Калахан Показати IP 1 Жовтня 2009 15:12
Студенту: Справді цікавий запис пана Віталія. Але: http://volynnews.com/adv.php
вого "КРОК" Показати IP 2 Жовтня 2009 01:04
"...Українець – це той, хто будує не лише свою державу, але і світ..." Коротко,зрозуміло й ПРАВДА!!! УКРАЇНСЬКІ ЖУРНАЛІСТИ Є!
Олександр Показати IP 2 Жовтня 2009 18:25
Ну! І хто з українців будує світ? Ющенко - перший справжній український президент? А може, світ будували Мазепа, Петлюра і Бандера? Не смішіть ні мене, ані інших нормальних людей, я вас прОшу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus