USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98
Захар Ткачук: З піснею на волю!
15 Листопада 2011 09:20
0
Ніколи не перестану дивуватись українській нації, яка в найсуворіших умовах завжди знаходить сили піднятись. Більше того, не просто піднятись, а зробити це з піснею і гордо піднятою головою.
Ми навчилися відстоювати своє, відстоювати те, що любим і те, що має для нас велику цінність. А це вже говорить, що ми не бідні, і живемо не на задвірках Європи. Нам є що захищати, в нас є свобода і демократія. Нехай не в повному обсязі цього слова, але все ж своя.
Веду до того, що майдан був чимось більшим за площу наповнену людьми. Це свого роду образ. Вперше народ України відчув що стаття 5 Конституції України, де говориться, що єдиним носієм влади є народ, - не просто слова полишені змісту. Дух цього майдану особисто відчув у Києві. Маю надію він ніколи не полишить це місто. Новий майдан розмістився неподалік Хрещатика, недалеко від КМДА. Він в десятки разів менший помаранчевого, проте, там той самий дух, дух свободи і єднання українців. Після спілкування з протестувальниками відчув, що ці люди не бояться, що це ті ж люди, що стояли зі мною на головній площі країни, це ті ж, які співали разом наш державний гімн. Це ті люди, для яких хочеться творити українську Україну.
А про креативність українців годі і говорити, дивіться самі.




      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Вихідні у Львові і зустріч із представниками Польщі, моїми колегами із університету ім. Адама Міцкевича (Познань), продемонстрували ставлення європейців до…
Після такої назви, вже і не хочеться писати далі, аналізувати і показувати ситуацію, яку можна описати одним словоcполученням - «біг…
Історія українського стягу - це історія всього українського народу. Це історія злетів і падінь, заборон і революцій, історія наших визвольних…
Коментарів: 2
Іванович Показати IP 15 Листопада 2011 18:59
Ностальгія за Помаранчевою революцією. Треба виходити новим людям, молодим та ініціативним людям у владу. А ми своїм досвідом допоможемо! Україна завжди була з піснею! Люблю співати!
Ткачук Захар Показати IP 15 Листопада 2011 21:38
Тут я з Вами за, щодо молодтх людей у владі... проте насправді ніхто нас туди не пускає, і навіть не чекає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus