USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85
Дякую волинянам, що проголосували. Чат з Анатолієм Грицюком
З головою передвиборчого штабу Юлії Тимошенко на Волині Анатолієм Грицюком поспілкуватися владося лише близько 21 години вечора. Виборчі дільниці закрилися  - і бютівський штаб працював над паралельним підрахунком голосів. Проте Анатолій Грицюк погодився відповісти на питання «ВН» у телефонному режимі.
Як швидко плануєте мати перші результати голосування на Волині?
- Через 4 години будемо мати протоколи з мокрими печатками.
- Чи знайомі ви з результатами екзит-полів?
- Так.
- Як ви можете прокоментувати?
- Ну що я можу прокоментувати? Так, як ми і передбачали Юлія Володимирівна і Янукович виходять другий тур, і Юлія Володимирівна перемагає. Мотиви перемоги Юлії Володимирівни? Я впевнений, що кожна мисляча людина, людина яка поважає себе, є патріотом нашої держави і розуміє, що наш шлях в Європу і щира дружба з Росією, проголосує за Юлію Володимирівну.
- Тобто ви вважаєте результати екзит-полів більш-менш адекватними?
- Більш-менш  - це моделювання попереднє. Коли обрахуємо голоси, узагальнимо, ми чітко скажемо, який процент волинян підтримали Юлію Володимирівну.
- Протягом дня ваші спостерігачі багато фіксували порушень? як пройшов день виборів на Волині?
- Були незначні порушення. Хоча вони були не системні, а мали незначний, локальний характер. В питомій вазі вони не вплинули на загальні результати.
- З’явилася інформація, що зараз прихильники Віктора Януковича підтягують людей, аби влаштовувати щось на зразок акцій протесту…
- Партія Регіонів, в тому числі волинське відділення ще до виборів заявляло, що вони будуть блокувати, вони будуть звинувачу у  неадекватному реагуванні волинян у волевиявлені. Але це домисли бурної фантазії Башкаленка.
- Які висновки можете зробити для себе як голова штабу?
- Після 1 туру виборів ми зробили висновки щодо того, що працювати над тим, аби волиняни активніше голосували. Ми вважаємо, що участь волинян повинна бути більш активніша.
- Як досвідчений політик, як ви можете прокоментувати досить високий відсоток, який набрав 3 місце за результатами екзіт-полів Тігіпко?
- Тігіпко як кандидат у виборчому процесі по своєму доповнював позицію Юлії Тимошенко. Тобто на основних векторах розвитку економіки, - літакобудування, вугільна промисловість, будівництва, інфраструктури у нього були схожі позиції. Саме тому українці й підтримали його.
- Анатолію Петровичу, що можете сказати ще, після завершення голосування?
- Перш за все я хочу подякувати волинянам за те, що вони прийшли на вибори, і хочу сказати слова вдячності за те, що вони підтримали Юлію Володимирівну своїми голосами.
Гість чату - відомий письменник, автор творів детективного жанру Сергій Бортніков
У чат-конференції на "Волинських новинах" бере участь Олег Чернецький.
Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл сьогодні бере участь у чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus