USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90
Світ вражає: Зеленому туризму – зелене світло
Відкриваючи засідання «круглого столу» директор РЦЗ Олександр Швець розповів про засади діяльності, започаткованої обласною службою зайнятості „Школи підтримки культури і туризму”, результати досліджень території району на предмет привабливості для туристів.
Досвідом роботи з питань туризму поділився Соловичівський сільський голова Ярослав Кашуба. Зокрема, Ярослав Іванович розповів про основні етапи відпрацювання Програми зеленого туризму сільської ради, практичні кроки щодо залучення інвесторів для розвитку території

..............

Учасники „круглого столу” одноголосно прийняли рішення щодо створення робочої групи по здійсненню діагностування наявної інфраструктури туризму на території району; відпрацювання карти туризму району. З відділом культури узгоджено питання про залучення до роботи в майстер-класах при районному центрі зайнятості народних умільців за напрямками – випалювання по дереву, лозоплетіння, плетіння з соломки. З сільськими головами узгоджено можливості надання місць для продажу виробів народних промислів у місцях масового відпочинку.
Коментарів: 2
Юрій Ричук Показати IP 18 Травня 2010 17:54
О, і центр зайнятості долучився до Ялинкового спротиву )))
Роман020 Показати IP 18 Травня 2010 18:03
Більше інформації на www.dcz.gov.ua/vol/control

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus