USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86
Світ вражає: Найбезглуздіші ситуації року
У Великобританії відбулася церемонія нагородження премії DAFTA Awards, яка вручається за найбезглуздіші, дивні й смішні ситуації і явища року.

У номінації "Найбільш незвичайна історія, пов'язана з твариною" посмертно переміг знаменитий восьминіг Пауль, що передбачив результат восьми матчів Чемпіонату світу-2010.


Крім того, на цю нагороду претендували:
фургончик морозива для собак
найбридкіша собака
кит, який вистрибнув з води на яхту
і горила, яка грає у відеогру.


Пауль також був номінований на нагороду в номінації "Персона року", але перемогу здобув британець Полу Ярроу, який кілька разів з'явився на задньому плані в кадрі прямих телерепортажів.


На нагороду в номінації "Найбільш шалений злочин" претендувала британка Мері Бейл, викинула кішку в сміттєвий бак (на відео), чоловік, який пограбував банк, одягнувшись в костюм Дарта Вейдера
а також водопровідник, який створив скутер з вогнеметом.
Перемогу, однак, здобув тату-майстер, якому чимось не догодив однин з клієнтів і він витатуював у нього на спині татуювання у вигляді 40-сантиметрового пеніса замість замовленого знака інь-янь.
Коментарів: 2
filadelfos Показати IP 24 Грудня 2010 14:30
))))))))))))))))
Лучано Показати IP 24 Грудня 2010 17:43
Персона року - лідер групи "Тік" Віктор Бронюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus