USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Світ вражає: Гройсман у Раді обматюкав свого заступника. ВІДЕО

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час години питань до уряду у Верховній Раді жорстко відчитав віце-прем'єра Геннадія Зубка, використавши при цьому нецензурну лексику.
 

Перепалка вищих урядових осіб потрапила у пряму трансляцію, яку вів один з українських телеканалів. 

Інцидент трапився після того, як Зубко відмовився поінформувати депутатів стосовно виконання доручення Гройсмана стосовно ліквідації пожежі на териконах. 
 

«Я тут причому? Є ДСНС (Держслужба з надзвичайних ситуацій - ред.), є Мінпаливенерго, яке за це несе відповідальність. Я доручення дав ДСНС, далі що з мене треба?» - відповів Зубко на відповідне звернення глави уряду.
 

У свою чергу, Гройсман у різкій формі відреагував на слова свого заступника, заявивши російською мовою: «Виключи мікрофон. Ти ще раз так скажеш, я тебе вижену на*** звідси. Ти зрозумів мене чи ні?».

Цей інцидент в українському парламенті викликав бурхливу реакцію у соцмережах. Так, дехто назвав дії Гройсмана справедливими. Зокрема, екс-прес-аташе Грузії в Україні, журналіст Бачо Корчилава написав: «Звичайно, пан Гройсман жорстко сказав пану Зубко, але не поспішайте його звинувачувати. У нас всі хочуть більше повноважень і менше відповідальності. І дуже люблять перекладати відповідальність на «товаришів». Тому особисто я вважаю, що правильно Гройсман відреагував, жорстко, звичайно, але в цілому як і треба. Що б ніхто хвости не розпускав».


 

Коментарів: 5
Дек Показати IP 9 Вересня 2016 17:51
реакція пана Лапіна,теж варта уваги)
Патріот до Дек Показати IP 10 Вересня 2016 08:26
Слава Україні!
Андрей Воронов до Патріот Показати IP 10 Вересня 2016 22:46
Вот мне интересно, СУГС пихать можно везде, по поводу и без повода? Ну я так на всяк случай спрашиваю
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2016 20:54
Не уподібнюйтеся до хамовитих керівників, не поширюйте матюків. Будьте толерантніші і терпиміші один до одного. Теж мені сенсація.
луцьк задрипаний Показати IP 11 Вересня 2016 11:59
Матюки перетворюють тебе в москаля! Запам"ятайте це і не матюкайтеся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus