USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: ​На Волинь прибув ешелон танків для навчань. ФОТО
На залізничний вокзал «Ковель» привезли танки для навчань.
Про це йдеться на сторінці спільноти Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈».
«Не авіація, але в тему сьогоднішніх військових навчань на авіаційному полігоні Повурськ у Ковельському районі», ‒ йдеться у дописі.

«Тепер все стає на свої місця ‒ військово-транспортні літаки передислокували на Волинь особовий склад 80-ї окремої аеромобільної бригади, а залізничний ешелон ‒ військову бронетехніку. Маємо надію на повернення крилатих гігантів, адже по закінченню військових навчань особовий склад треба буде передислокувати до місця постійної дислокації», ‒ пишуть авіалюбителі.

Вчора Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на авіаційному полігоні Повурськ в Ковельському районі розпочались повітряні навчання десантників. 14 липня Луцький військовий аеродром прийняв 9 військово-транспортних літаків.
Коментарів: 5
старец Показати IP 15 Липня 2016 11:54
щось не грає. Полігон Повурськ є полігоном для відпрацювання навичків бойового застосування авіації , до чого тут танки і "кульбабки" їм потрібно і зручно тринуватись на львівському полігоні , можливо щось не гарно зі сторони Білорусії? Доречі розміри полігону не відповідають безпечним при роботі танкових гармат та ін.
Анонім Показати IP 15 Липня 2016 14:39
На Ветли) і заодно бурштин))
людина Показати IP 16 Липня 2016 09:21
Журналісти! Майте совість, менше ляпайте язиками. Про військову таємницю не чули?Сепарів і у нас вистачає.
Sieger до людина Показати IP 16 Липня 2016 14:16
Військова таємниця, яка стоїть на залізничному вокзалі у відкритому вигляді і її бачать і фотографують тисячі людей? Дуже сувора таємниця. Рівень секретності називається "па сєкрєту всєму свєту". :)
Апаа до людина Показати IP 16 Липня 2016 14:29
Як же ви, овочі, бісите.... аби щось ляпнути. Ніякої логіки... десятки тисяч людей бачили на власні очі переміщення техніки і літаків. Повір, ті самі сєпари взнають про навчанням задовго до новин в смі, та і взагалі задовго до початку тих самих навчань....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus