USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині знову гудітимуть військові літаки

8 Липня 2016 15:44
Нові військові навчання вже цього місяця розпочнуться на на території військового авіаційного полігону «Повурськ». Громадян закликають бути обережними.

Так, у другій декаді липня 2016 року на авіаційному полігоні проводитимуть військові навчання із залученням особового складу та застосуванням військової техніки й озброєння.

Про це йдеться у зверненні голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, опублікованому на «Волинь.Інфо».

Волинян застерігають, що перебувати на території полігону в цей час категорично забороняється. Публікуємо звернення без змін.

Шановні краяни, мешканці Волині.

На території області, в оточенні лісів Камінь-Каширського, Маневицького та Ковельського р-нів, розміщений військовий авіаційний полігон «Повурськ», на території якого періодично проводяться заходи з практичного застосування авіаційних засобів ураження – бомбометання, пуски ракет, стрільби з військового озброєння, знешкодження боєприпасів, що не вибухнули, тощо.

Ігноруючи заходи безпеки та попри заборону перебування на військових об’єктах, на території діючих і колишніх військових полігонів, зокрема й «Повурська»,

потрапляють громадяни. Мало того, проводять господарські роботи, збирають лісові ресурси, займаються пошуком кольорового металу, не усвідомлюючи, що наражаються на небезпеку. Саме через нехтування забороною й необережність, на превеликий жаль, мають місце випадки травмування та навіть загибелі людей. Авіаційний полігон «Повурськ» – не виняток.


Вкотре наголошую на відповідних моментах, позаяк у другій декаді липня 2016 року на території полігону проводитимуть військові навчання із залученням особового складу та застосуванням військової техніки й озброєння. Відтак, перебувати на території полігону сторонніх осіб, проводити будь-які господарські та інші роботи без дозволу на те керівництва – категорично забороняється.

Тому прошу волинян, а особливо мешканців Камінь-Каширського, Маневицького та Ковельського районів не ставити на шальку терезів власне життя й не порушувати військових заборон.

Також звертаюся до представників місцевої влади – голів райдержадміністрацій, районних рад, сільських та селищних голів із проханням провести відповідну роз’яснювальну роботу з місцевими мешканцями та донести до людей потрібну інформацію. У цьому випадку саме влада повинна спрацювати оперативно, усвідомлюючи власну відповідальність та проявивши розуміння.

З повагою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Нагадаємо, нещодавно завершилися навчальні польоти хмельницьких льотчиків на території Луцького військового аеродрому. 5 липня вони давали прощальне авіашоу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 8 Липня 2016 22:07
Нехай літають. Вчаться.
Корінний лучанин Показати IP 9 Липня 2016 10:21
МЕРТВІ БДЖОЛИ НЕ ГУДУТЬ, А ЛІТАКИ НЕХАЙ ГУДУТЬ!
Волинянин Показати IP 10 Липня 2016 13:04
Молодці! Хай вчаться і груди розпирає від радості, що є у нас авіація.
Олег Показати IP 15 Липня 2016 23:07
В нас не тільки авіація.ай танки бтр мотоцикли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus